Forum » Pomoč in nasveti » Win XP-problemi z driverji za ISDN modem
Win XP-problemi z driverji za ISDN modem
JohnyB ::
Zadeva je taka, imam ISDN I-Surf Simensov modem. Naložim driverje se povežem na net, ko pa se poveže mi vrže blue screen pa naredi restart. Drugih driverjov za modem pa tako ali tako ne najdem.
Zato če ima kdo isti modem in XP gor naj mi prosim pošlje driverje na mail al pa pove kaj narediti da bo zadeva delala.
lp
voyeur
Zato če ima kdo isti modem in XP gor naj mi prosim pošlje driverje na mail al pa pove kaj narediti da bo zadeva delala.
lp
voyeur
Apple iMac
Surfer_D ::
Sva v istem sranju! Priskal sem cel net, pisal mail na siemens kjer zatrjujejo da jih bodo enkrat izdali.
Sorry - pač se morva sprjaznt da mava totalno sranje od modema, ker v življenju niosem imel več problemov z noibeno stvarjo kot s tem modemom in driverji
Sorry - pač se morva sprjaznt da mava totalno sranje od modema, ker v življenju niosem imel več problemov z noibeno stvarjo kot s tem modemom in driverji
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet 10 mb/s, downloada le z 770 kb/sOddelek: Omrežja in internet | 6204 (5192) | Senitel |
» | počasna voljaOddelek: Omrežja in internet | 1812 (1348) | ABX |
» | kupujem modem za XP-jeOddelek: Kaj kupiti | 1252 (980) | Smorny |
» | Proklet modem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1781 (1580) | su37 |
» | problemi z mrtvimi minutamiOddelek: Omrežja in internet | 1141 (921) | su37 |