Forum » Pomoč in nasveti » WikiMedia ali Wikipedia
WikiMedia ali Wikipedia
BIG_Yack ::
Pozdravljeni.
Tokrat me mučijo nove računalniške stvari. Vem, da sem najbolj tečna oseba na Slo-tech-u, ampak se najraje zanesem na vas.
Torej na svojem računalniku imam mapo Wikimedia1.5.x, zato, ker bi rad na svoj server/strežnik namestil Wikipedio oz. WikiMedio.
Pa ne vem čisto kako tole instalirat. Po insštalaciji se bom že znašel, če ne pa bo (vsaj upam) tukaj še vedno ostala vsa pomoč.
zdaj se vam samo še moram resnično zahvaliti za vso vašo pomič, ki ste mi jo nudili in za vso vašpo pomoč, ki mi bo še kar dolgo dosegljiva. Če ne do konca življenja. upamo, da Slo-Techa tudi časovne ovire ne bodo ustavile.
Hvala.
Tokrat me mučijo nove računalniške stvari. Vem, da sem najbolj tečna oseba na Slo-tech-u, ampak se najraje zanesem na vas.
Torej na svojem računalniku imam mapo Wikimedia1.5.x, zato, ker bi rad na svoj server/strežnik namestil Wikipedio oz. WikiMedio.
Pa ne vem čisto kako tole instalirat. Po insštalaciji se bom že znašel, če ne pa bo (vsaj upam) tukaj še vedno ostala vsa pomoč.
zdaj se vam samo še moram resnično zahvaliti za vso vašo pomič, ki ste mi jo nudili in za vso vašpo pomoč, ki mi bo še kar dolgo dosegljiva. Če ne do konca življenja. upamo, da Slo-Techa tudi časovne ovire ne bodo ustavile.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tehnične novosti v Wiki svetuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8014 (6699) | Bistri007 |
» | Po Wikipediji še WikivoyageOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5217 (4016) | stara mama |
» | Spletno programiranje !Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 649 (517) | Bura |
» | Italijanska Wikipedija začasno onemogočenaOddelek: Novice / NWO | 9651 (7348) | IzidorAQ |
» | Angleška Wikipedia z več kot milijon članki!Oddelek: Novice / Zasebnost | 5054 (4605) | ovidusss |