Forum » Pomoč in nasveti » Spletno programiranje !Pomoč!
Spletno programiranje !Pomoč!
Bura ::
Pozdravljeni!
Potrebujem hitro pomoč. Zanima me če mi lahko kdo napiše kako se naredi, npr: tako kot ima wikipedija, da je neki "moder" link in ko klikneš nanj te zapelje na ISTI strani do tistega kar je namenjeno (daljša obrazložitev, ipd.) Če ne razumete kaj mislim, še bom poskušal boljše razložit. Hvala!
Potrebujem hitro pomoč. Zanima me če mi lahko kdo napiše kako se naredi, npr: tako kot ima wikipedija, da je neki "moder" link in ko klikneš nanj te zapelje na ISTI strani do tistega kar je namenjeno (daljša obrazložitev, ipd.) Če ne razumete kaj mislim, še bom poskušal boljše razložit. Hvala!
Bura ::
No v bistvu rabim za WikiMedio, tako da mi html ne pomaga. Kje bi lahko kaj našel na to temo ali pa če kdo ve na pamet.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bura ()
t3hn0 ::
preberi si kar ti je hendriks napisal. Mislm da je ze v drugem sivem okvircku to kar isces. Odsek na keterega hoces da ti skoci mora imeti ID, v linku pa definiras ta ID kot anchor.
^.^
Zgodovina sprememb…
- spremenil: t3hn0 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Seminar iz "Računalniško komuniciranje in omrežja"Oddelek: Omrežja in internet | 980 (830) | krastača |
» | A obstaja kakšen CMS za .... privatno raboOddelek: Izdelava spletišč | 1836 (1335) | Netrunner |
» | 2 wireless routerjaOddelek: Omrežja in internet | 2377 (1981) | wooted |
» | Petdesetletnica poletov v vesoljeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4983 (3862) | barbarpapa1 |
» | Barvni modeli - nagradim najboljsi odgovorOddelek: Zvok in slika | 2545 (1966) | G@c |