Forum » Programska oprema » win xp in 98
win xp in 98
Podurkac ::
sedaj imam nalozene win 98 na c in mi vse dela ok, rad bi se imel nalozene win xp tako da bi lahko uporabljal 98 in xp? kako to naredit??
JanezH ::
Ce je postopek enak kot pri Win2K je ena izmed moznosti taka:
gres v win98 in vstavis CD od WinXP. Ko se ti odpre okence za instalacijo izberes, da bi instaliral poleg Win98 nov OS (WinXP) in instalacija se pricne. Torej NE smes izbrati UPGRADE, ampak drugo opcijo. In najbolje da imas vsak OS na svoji particiji. to je to
gres v win98 in vstavis CD od WinXP. Ko se ti odpre okence za instalacijo izberes, da bi instaliral poleg Win98 nov OS (WinXP) in instalacija se pricne. Torej NE smes izbrati UPGRADE, ampak drugo opcijo. In najbolje da imas vsak OS na svoji particiji. to je to
ToniT ::
Če imaš SLO Win98, ti bodo XP-ji javili, da ne morejo narediti upgrade zaradi jezika (vsaj meni so), če pa želiš namestiti XP na drugo particijo, (kar je najboljše) izbereš na začetku gumb advanced in odkljukaš I want to choose the install drive letter and partition during Setup .
Sicer pa me zanima ali bo možna nadgradnja SLO win98 z WinXP?
Sicer pa me zanima ali bo možna nadgradnja SLO win98 z WinXP?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Instalacija XP brez disketarjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1623 (1213) | Easy D |
» | Zakaj računalnik melje ko nič ne delamOddelek: Pomoč in nasveti | 1394 (1078) | amper |
» | Inštalacija WinXP ->100 prvičOddelek: Pomoč in nasveti | 1765 (1545) | recoil |
» | Pomoč pri reinštalaciji sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 864 (714) | Chessman |
» | dejte plz povedat ta dual bootOddelek: Programska oprema | 1022 (894) | Tr0n |