Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj računalnik melje ko nič ne delam
Zakaj računalnik melje ko nič ne delam
amper ::
Imam naložene Win 98 se in pustim računalnik pri miru in čez nekaj časa začne disk mleti kod zmešan in to dela nekaj minut potem pa zopet čez nekaj časa. A kdo ve kako to zadevo odpraviti.
Delaj dobro in pusti vrabčkom čivkati !!!
astras ::
preveri v task managerju, jes sem mel isti problem na Me (vsi vemo da sux) ampak sem pol formatiral in nekaj drugega nalozo pa ni vec mlelo!
mozno je tudi da ti je kak virusek, ampak verjetno se ti kaj z antivirustnim al pa kakim podobni zadaj dogaja tak da... to preveri
mozno je tudi da ti je kak virusek, ampak verjetno se ti kaj z antivirustnim al pa kakim podobni zadaj dogaja tak da... to preveri
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
amper ::
Nimam virusa ker sem ravno formatiral računalnik pa tud antivirusa še nimam gor.
Delaj dobro in pusti vrabčkom čivkati !!!
lepi joker ::
prej sem imel 2 leti ibm disk 40gb ata 100 7200,pa nikoli nisem imel nobenih problemov.sedaj sem pa kupil maxtorja 80 gb ata 133,pa tudi opažam da nonstop nekaj melje..
vedno pa imam naložen win XP
Le kaj bi res naj to bilo???
vedno pa imam naložen win XP
Le kaj bi res naj to bilo???
astras ::
pa kaj vam kr nekaj melje no!
dajte preverit vse procese v task managerju in potem odstranite tiste, ki jih ne rabite in NIMA KAJ MLET!
dajte preverit vse procese v task managerju in potem odstranite tiste, ki jih ne rabite in NIMA KAJ MLET!
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
pivmik ::
IMA ima za mlet...
Vem, da v WinXP, ko za določen čas te ni za računalnikom zažene WinXP avtomatsko DEFRAG, možno, da ga zažene tudi v 98 in Me, samo kolikor se spomnem ne.
Možno pa tudi, da kakšen Notron Antivirus zalaufa ali pa Norton SpeedDisk.
Poglejte v Task Scheluder.
Vem, da v WinXP, ko za določen čas te ni za računalnikom zažene WinXP avtomatsko DEFRAG, možno, da ga zažene tudi v 98 in Me, samo kolikor se spomnem ne.
Možno pa tudi, da kakšen Notron Antivirus zalaufa ali pa Norton SpeedDisk.
Poglejte v Task Scheluder.
LP, Gregor GRE^
rfmw ::
@neki123
zaklopljen???
ce bi napisal vklopljen, bi rekel, da si napisal najbolj butasto opazko na forumu, se posebej, ce je vklopljena moznost hranjenja podatkov za druge uporabnike...
kazaa sucks, long live DC aka Direct Connect (+)
zaklopljen???
ce bi napisal vklopljen, bi rekel, da si napisal najbolj butasto opazko na forumu, se posebej, ce je vklopljena moznost hranjenja podatkov za druge uporabnike...
kazaa sucks, long live DC aka Direct Connect (+)
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | svchost.exe, kaj počne, kako ga omejiti? Noro počasen pc :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 5138 (4114) | Master_Yoda |
» | Pri prvem zagonu win 7 disk melje pa melje...Oddelek: Pomoč in nasveti | 695 (551) | GTX970 |
» | sveže obnovljen PC, a zakaj počasen?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2271 (1812) | MrStein |
» | Disk "MELJE"Oddelek: Strojna oprema | 2905 (2308) | energetik |
» | disk mi melje nonstopOddelek: Operacijski sistemi | 1144 (1013) | nsignific |