Forum » Omrežja in internet » Set-top box, internet TV (ADSL, VDSL)
Set-top box, internet TV (ADSL, VDSL)
Gregor P ::
Mene pa zanima, katere set-top box (pretvornike digitalnega signala v analognega, mini računalnike, itd.) imate, uporabljate oz. so vam jih "posodili " ponudniki (preko ADSL, VDSL itd.) za gledanje TV programov.
In ko smo že pri modelih me zanima, če obstaja, kakšen, ki ima več izhodov, ali nujno obstajajo samo stboxi z izhodom za samo en TV sprejemnik? Vrejetno lahko analogni signal iz stboxa z razdelilcem/ojačevalcem razdelimo na več TV-jev?!? Domnevam, da je mogoče napeljati signal tudi v PC (z vso potrebno opremo) in od tam razdeliti dalje ipd.
Skratka bil bi vam zelo hvaležen, če me malo razsvetlite o tem
In ko smo že pri modelih me zanima, če obstaja, kakšen, ki ima več izhodov, ali nujno obstajajo samo stboxi z izhodom za samo en TV sprejemnik? Vrejetno lahko analogni signal iz stboxa z razdelilcem/ojačevalcem razdelimo na več TV-jev?!? Domnevam, da je mogoče napeljati signal tudi v PC (z vso potrebno opremo) in od tam razdeliti dalje ipd.
Skratka bil bi vam zelo hvaležen, če me malo razsvetlite o tem
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
- zaklenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | [Xoro DivX] - podnapisi za filme ne delajo pravOddelek: Zvok in slika | 1797 (1720) | podtalje |
» | Ruska pobuda za rudnik helija-3 na LuniOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7348 (4575) | tratto |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31438 (14691) | Stepni Volk |
⊘ | AV receiverOddelek: Zvok in slika | 1627 (1564) | Stepni Volk |