Forum » Strojna oprema » Problem z driverji!
Problem z driverji!
puda ::
Lep Pozdrav
Prosim vas, če mi lahko pomagate najti driverje za ATI RAGE Mobility (XP)
Prenosnik je pa HP OmniBook 6000
Prosim vas, če mi lahko pomagate najti driverje za ATI RAGE Mobility (XP)
Prenosnik je pa HP OmniBook 6000
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
puda ::
khm...
zdej mi pa bluescreen pokaže po nekaj sekundah v winsih!
Kwa nej pa zdej nardim format?
zdej mi pa bluescreen pokaže po nekaj sekundah v winsih!
Kwa nej pa zdej nardim format?
delfinus ::
safe mode odinstaliraj vse prejsnje gonilne za graficno, potem pa instaliraj na sveze Omega driverje. lp , D.
Azrael ::
Rage niti slučajno ni enko Radeon in je rezultat po uporabi Omega driverjev (BSOD) povsem pričakovan.
Kot je meni znano so Omega driverji samo za Radeon serijo, kjer delajo kot delajo, odvisno od sreče (v bistvu gre za pohekane originalne ATi Catalist driverje).
Na Rage mobility seriji ti driverji jasno ne delajo. Kot lahko prebereš obstaja več vrst rage mobility grafik. Za driver poglej sem in izberi driver za tvoj notesnik (oz. grafično kartico, ki je v njem).
Kot je meni znano so Omega driverji samo za Radeon serijo, kjer delajo kot delajo, odvisno od sreče (v bistvu gre za pohekane originalne ATi Catalist driverje).
Na Rage mobility seriji ti driverji jasno ne delajo. Kot lahko prebereš obstaja več vrst rage mobility grafik. Za driver poglej sem in izberi driver za tvoj notesnik (oz. grafično kartico, ki je v njem).
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 1680x1050 na 22col - izhod iz prenosnika HP nx6125 - KAKO DOSEČI?Oddelek: Strojna oprema | 1875 (1649) | ender |
» | nVidia proti NGOHQ.comOddelek: Novice / Grafične kartice | 5881 (3148) | dukenukem |
» | Ati mobility driversOddelek: Programska oprema | 1497 (1288) | Mih@@ |
» | Omega vs. CatalystOddelek: Novice / Grafične kartice | 2939 (2939) | freejack |
» | driver za ati rage mobility agpOddelek: Programska oprema | 1132 (1068) | Duhec |