» »

Kako zapeči CD z zaščito

Kako zapeči CD z zaščito

Sodom ::

Kako se lahko zapeče CD, da bi bilo presnemovanje neizvedljivo. Da bi ga nekako zaščitil, kot so naprimer zaščitene igre. Saj vem, da obstaja zdravilo za to, ampak marsikdo pa še zdravil ne pozna.
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back

borchi ::

kupiš pravico uporabe SafeDisk tehnologije. pa verjetno, da tega ne moreš zapečt z navadnim burnerjem, kar pomeni, da boš dal štancat cd-je in se ti vse skup ne bo splačalo. ali pač?
l'jga

Sodom ::

Hehe mislim, da ne ;> tnx anyway ;)
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back

tejo ::

Za kakšnega, ki nima pojma je zaščita že to, da na cd zapečeš neveljavno datoteko. Ta datoteka je kao na cd-ju, v resnici je ni in pri kopiranju recimo mape s to datoteko, bo Windows javil napako, da te in te datoteke ni mogoče brati. Povrhu vsega daš tej datoteki tako ime, da ga uporabnik v tistem obvestilu ne opazi. Ampak problem je v tem, da če uporabnik kopira posamezne datoteke, ta "zaščita" ne dela. :(

To sem enkrat ugotovil po pomoti, ko sem hotel zapeči neke datoteke in sem v WinOnCD imel že vse pripravljeno, potem pa sem po pomoti, preden sem kliknil na gumb za peko, izbrisal vse podatke, ki sem jih mislil posneti. Se zgodi. :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Boot extract

Oddelek: Pomoč in nasveti
173489 (2860) boogie_xlr
»

Iskanje (izbrisanih) datotek

Oddelek: Pomoč in nasveti
84880 (4789) Duhec
»