» »

Prekinjanje povezave (BELKIN)

Prekinjanje povezave (BELKIN)

malinavc ::

Živjo!

Belkinov WAP imam že cca. pol leta, vendar ga še nisem uporabil do zdej.Cca. teden nazaj sem nabavu še dve belkinove pci kartice in za vse skupal zapravil preko 40k sit.Ko sem vse zmontiral, nastavil, je delalo res super in se mi ni zdelo da je denar vržen stran.Potem so se pa težave začele, kajti ko imam shareazo ali bitlord mi dela povezava cca. 3 ure, včasih manj, potem se prekine, ne pomaga reset wap, ali kake nastavitve pod winsi, temveč reset mašine in potem gre. Vse je v 54g standardu, sprejem je 100%.Zdej sem šele začel brat o težavah drugih z belkinom, pa vidim da me ne bi smela (doživljenska?)garancija prepričat v nakup.Da ne omenjam belkinove www strani, ko sem iskal novejši firmware, zmotl so se v parih cifrih, tako da sem prejle flashal wap z firmwareom od routerja, k sreči sem potem našel pravga in spet je nazaj wap, ne pa router :|

Torej kateri WAP ali router nabavt da mi ne bo prekinjalo povezave? Denar ni važn, sam da je stabilno!

Hehe, pa še par dni nazaj sem se nek na forumu pohvalu kak mi dela belkin super...
...odvisno s katere perspektive gledamo...

hitcher ::

Sicer ne vem, ali ne bom v temo brcnil, pa vendar?

Nekaj pišeš o WAP-u potem pa pišeš o 54G,po mojem
imaš Belikn wifi/adsl router.

Najprej si iz Belkinove spletne strani snemi najnovejši firmware dol,
pa bo sistem tudi stabilnejši. In seveda firmware tudi instaliraj gor.

lp

OmegaBlue ::

WAP - Wireless Access Point.

Drugače wireless routerji ne prebavljajo prav preveč dobro obremenitve ki jo ustvarja bittorrent prenos. Vsaj ne taki za 20k SIt.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

omega: in kaj naj si ubodem, a imaš konkretne izkušnje s tem, al si slišu od unga...k je unem povedu, k je tam prebral..?

polde66 ::

jet mam belkina 54 wireless riuter, vlečem dol k zmešan pa mi ne dela nobenih problemov. Osnovno pravilo je če ti dela dobr pustiš tko kot je.
men je tud ml dol metal pa sem si omislu statični IP, upam da ga maš ti tud ter obveznospremlajjoči program CFOSSPED verzija v mojem primeru 2.12.
Probaj si tole naštelat pa boš vidu če je kaka izboljšava.
Meni ne dela nobenih problemov pa imam prav tako 2 kompa skup pa prenosnik. Ne sprašuj me zaka CFOSSPED ker ti ne bom znal pravilno obrazložit, skratka neke dol gor poti uravnava.
polde

urbnzy ::

Mene tudi nekaj zanima, pa bom kr tukaj vprašal, ker je vsaj osnova podobna. Imam kabelski internet in mi prekinja povezavo. In to kar pogostoma. Imam router, moj PC je direktno povezan nanj, sestrin prenosni com pa brezžično. Uporabljam tale router. Ampak ko recimo zaženem PC in s tem tudi internet mi vse dela lepo, ampak ko ga pustim pri miru za npr. eno uro, včasih pa že po parih minutah kar naenkrat crkne internet. Spodaj desno piše. da je povezava vzpostavljena, mapak ne poveže se ne nikamor. Včasih pa dela neprekinjeno tudi 1 dan, ampak to je izjema. Velikokrat vlečem torrente, ampak mi npr. ko grem spat že neha downloadati po eni uri ali nekaj takega.
Ali imam kej narobe z računalnikom in nastavitvami, ali je kriv router, ali pa kabelski internet. Mi lahko prosim pomagate.

Sicer jst nimam routerja, ampak kot že omenjeno Access Point, ampak bom probu z unim programom, pa da vidim...tnx

marled ::

Tudi sam imam Belkina 54G cca pol leta + 4x PC po hiši z različnimi karticami. Dela popolnoma brez problema.

LP
Marjan

Boro ::

Tud men dela OK - brez problema!!! Tud pri downloadanju!?

OldSkul ::

APji naj nebi imeli problemov pri downloadanju. S tvojim Apjem je nekaj narobe.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wireless linksys router prekinja!

Oddelek: Strojna oprema
323941 (3250) Blisk
»

Belikn Wireless G Router

Oddelek: Strojna oprema
153226 (3066) MitkoVIP
»