Forum » Pomoč in nasveti » Namizje
Namizje
AvAkI ::
Zelim blokirati zaslonske nastavitve,
(ozadje, ohranjevalnik zaslona, barvne sheme...) tako, da mi jih otroci ne spreminjajo.
Kako naj to storim oz. s katerim programom?
(ozadje, ohranjevalnik zaslona, barvne sheme...) tako, da mi jih otroci ne spreminjajo.
Kako naj to storim oz. s katerim programom?
Hawkeye ::
V Win98 je najlazja varijanta, da naredis uporabniski(e) profil(e) ...
Start/Settings/Control Panel/Users, Next, upisi uporabnisko ime, vnesi geslo in ga potrdi, potrdi vse oz. vse kar si zelis, Next, Finish.
Ce ti to ne zadostuje, se lahko igras s sistemskimi pravili, ki jih dolocis s programckom System Policy Editor, ki naj bi bil na namestitvenem CD-ju Win98 in ga moras posebaj namestiti. Je pa to ze malo bolj zahtevna zadeva ...
Start/Settings/Control Panel/Users, Next, upisi uporabnisko ime, vnesi geslo in ga potrdi, potrdi vse oz. vse kar si zelis, Next, Finish.
Ce ti to ne zadostuje, se lahko igras s sistemskimi pravili, ki jih dolocis s programckom System Policy Editor, ki naj bi bil na namestitvenem CD-ju Win98 in ga moras posebaj namestiti. Je pa to ze malo bolj zahtevna zadeva ...
PaJo ::
Ja samo ta ta druga varjanta vsaj zagotovo funkcionira, ker ova prva je moznost ni najbol zanesliva, ker se je do kar hitro preobiti
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naslednja je Opera Next, in to s Chromiumom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12878 (9628) | Spajky |
» | Zunanji trdi diskOddelek: Strojna oprema | 2965 (2006) | dudl |
» | Windowa XP------Windows ME for........Oddelek: Operacijski sistemi | 1252 (1046) | yerow |
» | računalnika v mrežiOddelek: Pomoč in nasveti | 1889 (1461) | mte |
» | Logitech MouseWare bug (?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2197 (1793) | Swiwer |