Forum » Pomoč in nasveti » msn dregljaji!
msn dregljaji!
dadooo ::
oi..
mene zanima če kdo ve kako se na msnju naštima da imaš lahko 999 dregljajev(nudges) od enkrat.,..
uporabljam msn7.5 angleški..
tnx..!!
mene zanima če kdo ve kako se na msnju naštima da imaš lahko 999 dregljajev(nudges) od enkrat.,..
uporabljam msn7.5 angleški..
tnx..!!
zigi ::
ti bi rad naenkrat poslal 999 dregljajev eni osebi???
tudi če bi vedel, ti nebi povedal ... :P
tudi če bi vedel, ti nebi povedal ... :P
vrtnyka ::
Mislim, da tega ne mores :) Da lohk posljes sam en dregljaj na usake tok casa.
vrtnyka ma resota rada
Moonman ::
Da se narediti, vendar glede na tvoj odgovor pred polepšanjem s strani Omegablue sklepam, da bi bilo to tečno za vse na tvoji listi.
jurre ::
na mess.be obstaja patch (med drugim se lahko znebis reklam in podobnega), odpravi pa tudi da dregljaja ne mores poslati pogosto ampak lahko kar skoz klikas
OmegaBlue ::
Ljudje, funkcija polepšaj odstrani odvečne smeške, klicaje, kričanje in podobno. Ne spreminja pa samega teksta kar si napisal.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
dadooo ::
ja ampk vsenno se ne znajdem..
jaz bi samo da lahko pošiljam zelo dosti dregljajev od enkrat!
jaz bi samo da lahko pošiljam zelo dosti dregljajev od enkrat!
jurre ::
saj sem ti napisal, ta patch odstrani tisto zascito ko ti napise da dregljaja ne mores poslati tako pogosto. Pac lahko skoz klikas dregljaj pa bo skoz treslo kokr cajt bos klikal
Keyser Soze ::
Kaj pa če patch ne podpira nove verzija MSNja? Oz. da je v 7.5 odpravljena ta napaka... Si pomislil na to?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76322 (16963) | tilinho20 |
» | MSNOddelek: Programska oprema | 1467 (916) | veverrca |
» | Live messenger-dodatkiOddelek: Programska oprema | 1349 (1140) | MihaFirst |
» | MSN MessangerOddelek: Programska oprema | 1272 (939) | kilergas |
» | Cenzura v MSN Messengerju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17826 (13506) | 64202 |