Forum » Pomoč in nasveti » Prosim za pomoč pri testiranju delovanju strežnika,...
Prosim za pomoč pri testiranju delovanju strežnika,...
SLOWWWeb.net ::
Prosil bi vse, da preverite ali se vam odpre kakšna www stran in sicer na:
1.)TEST No.1 [ERROR407-PREPOVEDANA STRAN, samo tesno]
2.)TEST No.2 [POLNO DELUJOČA STRAN]
Prosim, da svoje razultate tudi zabeležite spodaj-kako hitro se vam naloži stran, so kakšne pomankljivosti pri nalaganju strani oz. se slika ni naložila,...
RAZLAGA: Zakaj to delam. Nekaj uporabnikov me je obvestilo, da mojih strani ni mogoče odpreti , medtem ko sam svojo sem lahko . Sedaj pa me zanima ali jo vi lahko odprete ali ne
Hvala vsem, ki boste priskočili na pomoč .
1.)TEST No.1 [ERROR407-PREPOVEDANA STRAN, samo tesno]
2.)TEST No.2 [POLNO DELUJOČA STRAN]
Prosim, da svoje razultate tudi zabeležite spodaj-kako hitro se vam naloži stran, so kakšne pomankljivosti pri nalaganju strani oz. se slika ni naložila,...
RAZLAGA: Zakaj to delam. Nekaj uporabnikov me je obvestilo, da mojih strani ni mogoče odpreti , medtem ko sam svojo sem lahko . Sedaj pa me zanima ali jo vi lahko odprete ali ne
Hvala vsem, ki boste priskočili na pomoč .
- zaklenila: TinkaPinka ()
Neo32 ::
Am ja stran se odpre samo se mal pocas nalozi nevem glih kako hitro samo ni ne vem kako hitra. Slike se pa nalozijo vse.
Tiger ::
Jah, takole je, tale link od tele-tvja je omejen in sicer je upload na samo 35KB/s kar je za server izredno malo in ravno to je eden od vzrokov, da je tvoja stran drugim uporabnikom nedosegljiva, drugi vzroki pa so stalni izpadi na liniji :)
Aja meni se stran odpre hitro in super, a kaj ko sva v isti mreži :)
Aja meni se stran odpre hitro in super, a kaj ko sva v isti mreži :)
msmiha ::
meni se stran ne odpre sploh
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523705 (1250) | bastadu |
» | wordpress pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6942 (5429) | paliskic |
» | Firefox 3.6 še ta mesec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10683 (8582) | Icematxyz |
» | Opera 10 z 10 milijoni prenosov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8333 (5859) | JoskoMacher |
» | Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. LOddelek: Izdelava spletišč | 2126 (1846) | mte |