Forum » Pomoč in nasveti » Battlefield 2 zabija procesor
Battlefield 2 zabija procesor
zddd333 ::
LP
Imam naslednji sistem
FOXCONN NF4K8MC - mainboard
AMD 3000+ 64 BOX
1 GB RAM
X 700 PRO
200 GB HD
Problem je naslednji. Ce zazenem task manager, in zatem zazenem BF2, ko igram na multiplayer na KATERIKOLI resoluciji, od minimalne do maksimalne, vidim na grafu, da mi procesor zabija vsake nekaj casa na 100%, oziroma dela na 99% cel cas in nevem zakaj. Prijatelj ima AMD 3000 (ne 64) in mu dela na cca 60%. Kaj bi lahko bilo narobe? Windowse mam navadne xp SP2, vsi programi izklopljeni razen firewall-a. Pomagite prosim preden ga vrzem cez okn. Hvala LP
mogoce rabm 64 bitne WINDOWS?
Imam naslednji sistem
FOXCONN NF4K8MC - mainboard
AMD 3000+ 64 BOX
1 GB RAM
X 700 PRO
200 GB HD
Problem je naslednji. Ce zazenem task manager, in zatem zazenem BF2, ko igram na multiplayer na KATERIKOLI resoluciji, od minimalne do maksimalne, vidim na grafu, da mi procesor zabija vsake nekaj casa na 100%, oziroma dela na 99% cel cas in nevem zakaj. Prijatelj ima AMD 3000 (ne 64) in mu dela na cca 60%. Kaj bi lahko bilo narobe? Windowse mam navadne xp SP2, vsi programi izklopljeni razen firewall-a. Pomagite prosim preden ga vrzem cez okn. Hvala LP
mogoce rabm 64 bitne WINDOWS?
Oven-2k ::
Če igra dela tekoče, potem ne vem, zakaj se sploh sekiraš zaradi tega. Sicer pa meni med večino novejših iger zabija procesor do 100%. Če pa imaš kake probleme zaradi tega, najprej poizkusiš s standardnim postopkom - namesti popravke za igro in najnovejše gonilnike
Rok
zddd333 ::
Prvo sem imel tezave na najvecji resoluciji, potem pa sem dal na nizjo, na kateri dela brez zatikanja, res dobro dela, vendar, ko pogledam na task manager ugotovim da sploh ne pada pod 99%.... cel cas ravna crta pod vrhom grafa.... Nekaj ni u redu. grafika bi morala zaostajati za igro ne pa CPU. Kaj mislis?
Oven-2k ::
Hehe, res ne vem zakaj bi ti imel procesor obremenjen 100%, kolega pa 60% pri isti igri. Če ti lepo teče pač igraj in se ne sekiraj. Saj procesorji so narjeni za to da delajo Aja, si rekel, da se to zgodi samo na multiplayerju - ali imaš mogoče modem priklopljen na USB namesto na mrežno? V tem primeru se namreč na računalniku emulira mrežna kartica in zato se porabi nekoliko več resourcev amapk vseeno to je bolj zanemarljivo in ne bi smelo tako vplivati Ah ja nimam več idej. Upam da boš našel kakega boljšega strokovnjaka za svoj (ne)problem
Rok
Vesoljc ::
vecina gejmov je narejena tako, da vzame kolikor lahko in ponavadi je to 100% :p
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "štekanje" prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3230 (2822) | ciklon |
⊘ | Problem Gtx 680 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 37712 (32476) | Janac |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6152 (3325) | zavajon |
» | nvidia 8 serija?Oddelek: Strojna oprema | 2337 (1186) | macgajver |
» | Vsake tri sekunde pc trzne (zaostane)..nimam več idejOddelek: Pomoč in nasveti | 1019 (851) | Tr0n |