Forum » Izdelava spletišč » Kako "potegniti" spletišče na trdi disk
Kako "potegniti" spletišče na trdi disk
dimitrijus ::
Pozdravljeni!
Kateri program mi priporočate, za "vlečenje" strani na trdi disk. Naš dobavitelj ima na svoji spretni strani vse podatke o kemikalijah, ki jih ponuja (navodila za uporabo) v pdf. formatu. Jaz bi zdaj to rad "dolpotegnil", tako, da mi je vedno na voljo.
Nekoč je bil neki HTML-suck, ali nekaj podobnega.... Kaj priporočate?
Hvala
Kateri program mi priporočate, za "vlečenje" strani na trdi disk. Naš dobavitelj ima na svoji spretni strani vse podatke o kemikalijah, ki jih ponuja (navodila za uporabo) v pdf. formatu. Jaz bi zdaj to rad "dolpotegnil", tako, da mi je vedno na voljo.
Nekoč je bil neki HTML-suck, ali nekaj podobnega.... Kaj priporočate?
Hvala
- spremenilo: dimitrijus ()
Hair ::
Je vse samo v enem pdf fajlu? "Save target as" ni vredu?
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Žal ne... Je kakih 100 pdf.fajlov, ki so organizirani po različnih spletnih straneh.... Z off-line comanderjem, sicer "potegnem" spletne strani. Vendar pa posameznih pdf-jev, ki so na spletni strani, ne morem "dolpotegniti"....
Ne gre in ne gre. Celo spletišče dobim na trdi disk, vendar sem opazil da PDF-je odpira v bistvu z naslednjim skriptom:
ud("0","_Entfetten","openclose");
ud("0","__Grundmaterial Stahl","openclose");
ud("0","___Stahl befettet, beölt","openclose");
ud("0","____Abkochentfetter","openclose");
ud("0","_____Festprodukt","openclose");
ud("1","______Entfetter SLOTOCLEAN AK 160","OpenUrlW('../p/d/02/02040.pdf','','')");
ud("1","______Entfetter SLOTOCLEAN AK 170","OpenUrlW('../p/d/02/02041.pdf','','')");
ud("0","_____Flüssigprodukt","openclose");
ud("1","______Entfetter SLOTOCLEAN AE 310","OpenUrlW('../p/d/02/02116.pdf','','')");
ud("0","____Elektolytische Entfetter","openclose");
.... itd...itd
in tu se tudi zatakne. Nobenega od teh pdf-jev ne dobim k sebi. Ali mi res ostane samo to, da vsakega poebaj odprem, potem pa ga shranim?
ud("0","_Entfetten","openclose");
ud("0","__Grundmaterial Stahl","openclose");
ud("0","___Stahl befettet, beölt","openclose");
ud("0","____Abkochentfetter","openclose");
ud("0","_____Festprodukt","openclose");
ud("1","______Entfetter SLOTOCLEAN AK 160","OpenUrlW('../p/d/02/02040.pdf','','')");
ud("1","______Entfetter SLOTOCLEAN AK 170","OpenUrlW('../p/d/02/02041.pdf','','')");
ud("0","_____Flüssigprodukt","openclose");
ud("1","______Entfetter SLOTOCLEAN AE 310","OpenUrlW('../p/d/02/02116.pdf','','')");
ud("0","____Elektolytische Entfetter","openclose");
.... itd...itd
in tu se tudi zatakne. Nobenega od teh pdf-jev ne dobim k sebi. Ali mi res ostane samo to, da vsakega poebaj odprem, potem pa ga shranim?
Ne gre in ne gre. Ni problema, če se datoteka (denimo neki pdf) "odpira" preko HTML-ja... To dobim. Ampak oni, ki jih rabim, se pa odpirajo preko "skriptov" in jih nikakor (poizkusil sem 7 različnih programčkov) ne morem "dolpotegniti"....
Sem že pisal dobavitelju in ga prosil, da mi pošlje CD s temi pdf-ji.... Dobra stara pošta.....
Vseeno hvala za trud!
Sem že pisal dobavitelju in ga prosil, da mi pošlje CD s temi pdf-ji.... Dobra stara pošta.....
Vseeno hvala za trud!
snow ::
flashget + firefox plugin(flashgot).
Lepo klikneš FlashGot All .. in izbereš kaj hočeš downloadat. Recimo vse .jpg-je
Lepo klikneš FlashGot All .. in izbereš kaj hočeš downloadat. Recimo vse .jpg-je
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
snow ::
Drugače se da pa tudi z IE. Daš neki pod bookmark.. pa pol neki lastnosti štimaš..in naštimaš do katere globine ti naj shrani na disk.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Loki ::
teleport pro?
tisto tudi lahko.
je pa varianta en izmed download managerjev (ala getright; ne vem sicer kateri) ima moznost, da ti downloada celo stran na disk.
tisto tudi lahko.
je pa varianta en izmed download managerjev (ala getright; ne vem sicer kateri) ima moznost, da ti downloada celo stran na disk.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loki ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PDFreaders.org tudi v slovenščini (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13946 (12288) | opeter |
» | Nizka hitrost diskaOddelek: Strojna oprema | 1273 (1023) | axee |
» | Kateri Adobe Acrobat ?Oddelek: Programska oprema | 2028 (1903) | iso2000 |
» | PCI raid pomocOddelek: Strojna oprema | 1001 (918) | treker |
» | kako naj downloadam cel www naslov?Oddelek: Omrežja in internet | 1002 (764) | tx-z |