Forum » Pomoč in nasveti » PC zamrzne
PC zamrzne
djmiki ::
Lp. Prosil bi za pomoc ce mogoce kdo kaj ve o tem.Ko hocem naloziti windows XP postane moder zaslon in vse skupaj zamrzne.Prosim ce mi lahko kdo pomaga ce kaj ve o tem.Imam Ashcrokovo ploščo.Do sedaj teh problemov nisem imel sem pa ze nekajkrat nalozil windowse.
Nisem pa tudi mogel sformatirati pc iz cd-ja od windows xp zato sem uporabil zagnsko disketo za windows in program fdisk prišlo pa je do tega ko sem ze gor napisal sploh ne pride do tega da bi nalozil driverje sem pa probal ze s tremi razlicnimi cdji.
Miki
Nisem pa tudi mogel sformatirati pc iz cd-ja od windows xp zato sem uporabil zagnsko disketo za windows in program fdisk prišlo pa je do tega ko sem ze gor napisal sploh ne pride do tega da bi nalozil driverje sem pa probal ze s tremi razlicnimi cdji.
Miki
djmiki
- premaknil iz Mali oglasi: kuglvinkl ()
Puscavnik ::
No no BIOS fuc, se ti ne zdi da malo pre hitro sklepas?
To je ta zadnja moznost ki jo lahko pomislis!
Na pamet je tezko govort kaj je na robe, mors probavat!
Loh so tut rami krivi!
Probi se 1x particije nardit z FDISKom, pa aktiviraj primarno particijo, potem jo pa se z zgaonsko disketo formatiraj!
Pa probi se 1x nalozit winse!
To je ta zadnja moznost ki jo lahko pomislis!
Na pamet je tezko govort kaj je na robe, mors probavat!
Loh so tut rami krivi!
Probi se 1x particije nardit z FDISKom, pa aktiviraj primarno particijo, potem jo pa se z zgaonsko disketo formatiraj!
Pa probi se 1x nalozit winse!
gmail_samo ::
meni se je dogajalo da so mi xp ji zamrzovali(zelo pogosto) v sistemu! ko sem z mem testom pregledu rame in updatu win ter nalozo novi driver za graficno so tezave cudezno izginile!
probi se enkrat nardit particije pa sformatirat vse pa xp gor probat posnet!
Lp!
probi se enkrat nardit particije pa sformatirat vse pa xp gor probat posnet!
Lp!
samo
haker ::
hay
jaz pa mislim da je problem v tem ce imas kisto navito ti to nardi ker sem jaz imel isti problem ...
by
jaz pa mislim da je problem v tem ce imas kisto navito ti to nardi ker sem jaz imel isti problem ...
by
Dead_Eye ::
zelo verjetno da bo to...
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11623 (6958) | solatko |
» | Bad sectorji na trdem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2069 (1881) | MSI7 |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3515 (2339) | teedy |
» | dodal se en disk, instalacija xp spodletela kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1608 (1370) | amater |
» | Stavka RacunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1925 (1642) | Trdi |