Forum » Pomoč in nasveti » Dve particiji iz ene?
Dve particiji iz ene?
Randomm2 ::
Pomoč!
Ob začetku ko sem naložil windows xp, sem imel izbiro koliko particij želim...napravil sem le eno......sedaj pa si želim dve, ali je možno z že naloženimi winodwsi narediti iz ene dve particiji!?
Hvala!
Ob začetku ko sem naložil windows xp, sem imel izbiro koliko particij želim...napravil sem le eno......sedaj pa si želim dve, ali je možno z že naloženimi winodwsi narediti iz ene dve particiji!?
Hvala!
Mess with the best die like the rest.
jansko ::
Glede na to da so diski dost poceni ti pripročam da vgradiš še en disk in podatke shranjuješ na prvemu. Na drugega pa narediš batch file za kopijo pomembnih podatkov tako, da imaš pomembne podatke na obeh diskih. Seveda rešitev je tudi partition magic sam imaš še vedno en fizični disk. Sicer pa stvar odločitve. Ponavadi v današnjih časih ljudje jokajo predvsem za izgubljenimi slikami svojih malčkov al pa exsotičnih dopustov presodi sam. Bolje na 2 diskih in enem cdju kot pa samo enkrat.
lp Andrej
lp Andrej
Randomm2 ::
Aha, tako torej. Hvala za nasvet!
Samo še eno vprašanje, je patricija ki jo naredim z Partition Magic enako kot če bi naredil particijo ob začetku windowsov?
Drugače pa ste mi res dali misliti saj imam doma kar nekaj manjših diskov, ki bi bili vrjetno uporabni.
Hvala!
Samo še eno vprašanje, je patricija ki jo naredim z Partition Magic enako kot če bi naredil particijo ob začetku windowsov?
Drugače pa ste mi res dali misliti saj imam doma kar nekaj manjših diskov, ki bi bili vrjetno uporabni.
Hvala!
Mess with the best die like the rest.
Kami ::
Sam zbrišat tip particije al je ntfs/fat32 ....
Samo prvo moreš to particijo pomanjšati, nato pa tisti del ko ostane - iz tistega naredit particijo.
Samo prvo moreš to particijo pomanjšati, nato pa tisti del ko ostane - iz tistega naredit particijo.
gumby ::
iirc ima partitionmagic tud opcijo za razdelitev particije...
vsekakor pa naredi backup podatkov, preden bos sel to delat
vsekakor pa naredi backup podatkov, preden bos sel to delat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4854 (3836) | Dejk0 |
» | Kako narediti particije?Oddelek: Programska oprema | 5788 (5059) | linuxdady |
» | kako izničiti particije?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (1018) | IČA |
» | problem particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2042 (1908) | Izi |
» | trdi disk hitachiOddelek: Strojna oprema | 2098 (1733) | kerrigh |