» »

IAM- inštitut in akademija za multimedije

IAM- inštitut in akademija za multimedije

tonex23 ::

Zanima me kok se kej splača it to študirat... Imam namreč možnost da bi bil na NTF naravoslovno tehniški fakulteti smer grafična tehnika. Zdej bol me pa zanimajo grafični programi in vse kar je z grafiko povezano... Zdej glede na to da je šola zelo draga (IAM) me zanima, če se splača študirat na IAM? Zanima me tudi če je ta faks IAM težk? Je kdo na tem faxu in ima kakšne izkušnje na njem? kakšne so kej možnosti za zaposlitev ko končaš ta študij (2 leti traja)? hvala in lep pozdrav
intel Core 2 Extreme QX6700, asus commando 965P, 400 gb disk,250gb
external,4gb ddr2 st 800mhz, evga 8800 Ultra, hp lp3065 + 24"dell

tonex23 ::

aja po poklicu sem grafični tehnik. Ko sm hodu na sredjno grafično šolo, smo meli tud multimedijski program(multimedijski tehnik) na naši šoli, jaz pa sm bil na grafični smeri (grafični tehnik). Zdej mal se sprašujem če bi to bil velika razlika in bi me mogoče znalo presenetit na IAM čisto drugačni predmeti kot smo jih mi imeli kot grafična smer...? bi bila to velika razlika? hvala
intel Core 2 Extreme QX6700, asus commando 965P, 400 gb disk,250gb
external,4gb ddr2 st 800mhz, evga 8800 Ultra, hp lp3065 + 24"dell

Elemen_T ::

Zanimivo da je tale tema padla v pozabo brez enega samega odgovora!

Kdo? Karkol?

zums ::

Odgovori na to temo se dajo dobit na neodvisnem forumu študentov IAM-a.

www.o2z2.com

lp Zums

SaXsIm ::

po mojih izkušnjah hodijo na fakulteto za multimedijo samo takšni študenti, ki so drugače zabluzili vendar imajo njihovi starši dovolj denarja, da jim plačajo študij :\
SaXsIm

Airskull ::

Bil sem tam na informativnem dnevu in sem odšel z zelo slabim vtisom. Sam program se mi ne zdi nič posebnega, večino znanja ki ga ponujajo tam si lahko pridobiš sam (ala PS, Flash, itd.), je pa res da ne boš imel potrdila o izobrazbi. Sam IAM je očitno slabo organiziran ali pa nalašč zavajajo ljudi( kot profesorje imajo navedene ljudi, ki za njih ne delajo več). Tudi predstavitev izdelkov njihovih varovancev je vtis le še pokvarila.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.

Modri dirkač ::

Ali kdo mogoče obiskuje to šolo?
Zanima me kako so organizirana predavanja in na sploh sama kvaliteta le teh, glede na to, da je cena precej zasoljena za izredni študij.
Everybody lies!

s1ck ::

Pozdravljeni!

Po končani poklicni maturi se nameravam vpisati na visokošolski program na IAM. Mogoče kdo obiskuje oz. je obiskoval IAM in bi mi znal več povedati o samem programu ter kako je na sprejemcih, ter o sami ustanovi nasploh. Zanima me tudi omejitev vpisa ter šolnina, kako je z vsem tem. Vse informacije bi bile dobrodošle.

Hvala za vse odgovore vnaprej!

SaXsIm ::

Nisem obiskoval, nekaj kolegov je. Kvaliteta je menda kar na nivoju, se dela s precej ok opremo, dela se tudi precej akutalne zadeve. Sicer dvomim, da je primerljivo s kakšno multimedijo, ki se jo predava na FE, kjer dobiš tudi nekaj strokovnega insight-a v samo delovanje opreme in protokolov, ampak če pred študijem ne znaš nič, boš znal kar nekaj, ko boš zaključil šolanje. Pa, vem da študentje delajo projekte za industrijo, zmagovalci so celo nekaj plačani, če se prav spomnim.
SaXsIm

zelena-agwa ::

Zdravo!

Obiskoval sem Visoko šolo za multimedije IAM, 3 letni program. Šolnina je bila 4300€ na letnik. Privoščil sem si lahko, ker sem že pred vpisom imel svoje podjetje, vendar sem potreboval papir. Redni vpis za 2. leti pride okoli 900€ na leto. Na fakulteto sem že prižel z znanjem zaradi dela v podjetju, vendar sem se skozi celotno izobraževanje naučil trike, ki jih mogoče prej nisem poznal. Predavatelji so predvsem zunanji, vsak majster na svojem področju. Naučijo photoshop, illustrator, after effects, premiere pro, rokovanja z video/foto opremo, delo v glasbenem studiu,... Izbereš si tudi smer, recimo video in poleg osnovnega znanja o video programih poglobiš znanje z delom na video projektih. Na šoli imajo svoj video/ foto studio, ki ga lahko med izobraževanjem rentaš. 3. letni faks ima za končno diplomo nek projekt, na področju ki si ga izbereš in na koncu postaneš diplomirani PRODUCENT. V treh letih te naučijo kako opravljati delo producenta v nulo. 2. letni faks ima za diplomo tudi projekt, vendar veliko manj zahteven in manj obširen. Obvezno je tudi opravljanje prakse in to je tudi najboljši del. Če si ne uspeš najti firme za delo, ti jo najdejo na faksu. Spoznaš ogromno ljudi z multimedijskega področja in si ustvariš mrežo bodočih sodelavcev, prijateljev.

To je to z moje strani.
Lp, B :)

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fikus_ ()

Arctander ::

Registriran danes ... reklama?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Šola
466362639 (24831) nejc_nejc
»

Multimedija VS Medijske komunikacije

183206 (2776) The Player
»

Kateri študij?

111649 (1496) jernejl
»

študij - multimedijske komunikacije