Forum » Pomoč in nasveti » Comp ne deluje, težava...
Comp ne deluje, težava...
MAX34216 ::
Pozdrav vsem!
torej stanje je sledeče, kolegu sm dal sdr rame 256mb, in je očitno pri vtikanju noter naredil manjšo napako! v glavnem, zasmrdelo je pravi, ram ploščica pa menda ni bla čist dobr noter potlačena na enem koncu! torej zdej se comp ne prižge več! ko stisnem gumb za vklop, kišta se užge, vendar ne dela nč, na monitorju nč, ne gre do biosa, sveti nonstop hdd lučka...
tiste rame k je dajal noter sm probal zdej pri meni pa delajo v redu, torej ramov ni skurilo! kaj bi lahko skurilo? procesor ni, sm dal svojga durona noter v kišto njegovo pa isto ni blo nč, tud grafično sm probal drugo, tud nič! ne vem kaj bi blo!
aja, še to, če rame vse vn poberem plata piska!
sistem je sledeči:
amd thunderbird 1333
abit kt7a-raid
geforce 2mx
...
je šla plata po gobe?
Hvala za odgovor!
torej stanje je sledeče, kolegu sm dal sdr rame 256mb, in je očitno pri vtikanju noter naredil manjšo napako! v glavnem, zasmrdelo je pravi, ram ploščica pa menda ni bla čist dobr noter potlačena na enem koncu! torej zdej se comp ne prižge več! ko stisnem gumb za vklop, kišta se užge, vendar ne dela nč, na monitorju nč, ne gre do biosa, sveti nonstop hdd lučka...
tiste rame k je dajal noter sm probal zdej pri meni pa delajo v redu, torej ramov ni skurilo! kaj bi lahko skurilo? procesor ni, sm dal svojga durona noter v kišto njegovo pa isto ni blo nč, tud grafično sm probal drugo, tud nič! ne vem kaj bi blo!
aja, še to, če rame vse vn poberem plata piska!
sistem je sledeči:
amd thunderbird 1333
abit kt7a-raid
geforce 2mx
...
je šla plata po gobe?
Hvala za odgovor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zamenjava grafične - ni več zvokaOddelek: Strojna oprema | 1147 (873) | Pyr0Beast |
» | težava z resetom bios-a na epoxOddelek: Pomoč in nasveti | 1061 (966) | princeps |
» | Ali sem pokvaril procesor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1789 (1462) | Tilen |
» | Pomoč - upgrade bios...... crkniloOddelek: Strojna oprema | 911 (859) | ali3n |
» | Ce mam not 512 ram se mi sesuva...Oddelek: Strojna oprema | 993 (722) | vezalke |