» »

Namestitev Volcana 6Cu+

Namestitev Volcana 6Cu+

Milko ::

Najprej me zanima, s cim najboljse odstranim zdajsnjo termalno pasto s procesorja in trenutno namescenega Volcana 5.

Potem k se lotim instalacije Volcana 6Cu+, kaksen je postopek pravilnega nanosa Artcic Silver 2 termalne paste. Rad bi cim boljsi stik in s tem dobro hlajenje.

A pri blue orbih na graficnih je postopek isti?

Hvala za odgovore! (sem se bl nov pr tem opravilu :)

alien-w ::

Milko, ce pocakas do jutri bo moj clanek o termalnih pastah gor, pa tm vse pise. ce te pa ze zdej zanima, si pa tukaj preberi nekaj o tem.

Bom pocaku :) Hvala :))

Cipa ::

BTW,Titanova srebrna pasta NE PREVAJA!

Jst sem ucer zamenu Volcano 5 za Volcano 6Cu+. Uporabil sem Artcic Silver 2. Razlika v temperaturi je 2 stopinji. Sedaj imam 46 (prej 48-49) na TBju 1200, ki ni nic navit. A je to dobra temperatura ali bi mogu dobit nizjo s tem hladilnikom?

S cim se najboljse odstrani termalna pasta?

AtaStrumf ::

Milko eno vprašanje zate. Kolikšna je vsebnost srebra v Arctic Silver 2, če ti kje piše, pa če mi lahko še kdo pove koliko je srebra v Titanovi pasti.

_Mortal_ ::

99.8 % mikronizeranega srebra
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Hudo!!!

_Mortal_ ::

Toliko ga je v Artic Silver II
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Saj vem. Titan namreč poznam in vem, da nima niti približno toliko srebra. Mislim da ima celo samo 5%, samo nisem siguren. Je pa bolje nižjo temp pridobiti z tem da naštimaš vent v luknjo v ohišju in pridobiš več stopinj.

Dans sm zamenu ventilator na Vuclanu 6Cu+ z ventilatorjem k sm ga dal dol iz Vulcana 5. Med ventilator in hladilna rebra sem dal se obojestranski samolepilni trak in vse skupi zasraufu. Stvar je precej bolj tiha in tud temperatura je kr ok. TB 1250 - od 46 do 52 pri polni obremenitvi. Uporabu sem Artcic Silver 2.

iga ::

Kupim ventilator Vuclan 6Cu in ga hočem namestiti na procesor in glej ga zlomka, tam mi tuljava onemogoča da bi ga lepo pravokotno pritrdil (tuljava in rebra se dotikajo!);((.
Ali je dovolj da tuljavo samo izoliram z izolir trakom ali naj obrusim rebra, ker se tuljave ne da preveč premikati
Aja matična je MSI K7T pro 2A.

MasTTer ::

Milko, kje za vrag si ti kupil v Sloveniji Artic Silver II termalno pasto?
8-O

DrSergioDJ ::

v mlacomu jo majo :D
...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako vroč je vaš CPU ?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
411938 (1438) abcde7
»