Forum » Zvok in slika » Zvočna kartica Creative Audigy 2 ZS OEM-problem
Zvočna kartica Creative Audigy 2 ZS OEM-problem
maco88 ::
Evo imam en problem!!
Kupu sem omenjen izdelek. Nakar sem pač lepo povezal s svojimi zvočniki pa mi neki noče špilat vredu! Prej k sem mel na plato zvezan je blo super ni nč šumel v zvočnikih kar pa zdej dela. zdej me pa zanima kam nej vštekam da mi ne bo šumelo tud pr viskoki glasnosti!
Mam pa povezan takole..
Zvočna.... v navadne zvočnike... in pa posebej kabel v ojačevalec (tuki mi zdej šumi) kam nej uzad v zvočni uštekam da mi ne bo in pa kak nej naštimam v nastavitvah da bo super delal?
Hvala
evo vam slikce kam nej uštekam?
Kupu sem omenjen izdelek. Nakar sem pač lepo povezal s svojimi zvočniki pa mi neki noče špilat vredu! Prej k sem mel na plato zvezan je blo super ni nč šumel v zvočnikih kar pa zdej dela. zdej me pa zanima kam nej vštekam da mi ne bo šumelo tud pr viskoki glasnosti!
Mam pa povezan takole..
Zvočna.... v navadne zvočnike... in pa posebej kabel v ojačevalec (tuki mi zdej šumi) kam nej uzad v zvočni uštekam da mi ne bo in pa kak nej naštimam v nastavitvah da bo super delal?
Hvala
evo vam slikce kam nej uštekam?
- spremenilo: maco88 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | obstaja taksen razdelilec?Oddelek: Zvok in slika | 3502 (2983) | piandura |
» | wooferOddelek: Zvok in slika | 1396 (1218) | -Darkness- |
» | Kir zvočni sistem naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2186 (1644) | twingosport |
» | Težave z odločitvijo za novo mašino!!Oddelek: Kaj kupiti | 806 (728) | boštjan |
» | problem s plato asus A7S 333Oddelek: Pomoč in nasveti | 647 (556) | webcreator |