Forum » Pomoč in nasveti » problem s plato asus A7S 333
problem s plato asus A7S 333
SpiDEr8 ::
evo mam 1 problem!!!
nabavu sm to plato (asus A7S 333) pa procesor durona 1300mhz ... no pa se eno ohisje ATX ... pa morm zdej se DDR RAM
enivejs plato sm dau u kišto zdej pa nvem kam nej prklopm za ona stikala (HDD, power, speaker, reset ...)
oz jest mam s kište kable k majo (1kabl) 4 vhode (speaker), (power led) pa ma 3 vhode na plat pa so sam po 2zobčka ven (al kak se temu pravi uglavnem muško je ) tko d nvem kam nej to dam??? a ma kdo kako rešitev??
al morem kable porezat pa nabat take k majo sam po 2 vhoda ... ???
povejte kwa za vraga nej nardim???
... pa ce se da cim prej d bi mi PC ze jutr delow ...
hvala
LP
nabavu sm to plato (asus A7S 333) pa procesor durona 1300mhz ... no pa se eno ohisje ATX ... pa morm zdej se DDR RAM
enivejs plato sm dau u kišto zdej pa nvem kam nej prklopm za ona stikala (HDD, power, speaker, reset ...)
oz jest mam s kište kable k majo (1kabl) 4 vhode (speaker), (power led) pa ma 3 vhode na plat pa so sam po 2zobčka ven (al kak se temu pravi uglavnem muško je ) tko d nvem kam nej to dam??? a ma kdo kako rešitev??
al morem kable porezat pa nabat take k majo sam po 2 vhoda ... ???
povejte kwa za vraga nej nardim???
... pa ce se da cim prej d bi mi PC ze jutr delow ...
hvala
LP
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
Sumo ::
Tud če nič od tega ne vklopiš bo računalo vseeno delalo. Važno da priključiš power-on konenktor.
m.i.h.a. ::
Jaz mam isto plato, sicer tvojega problema nisem popolnoma razumel, vem pa, da je priklop teh kablov v navodilih opisan na strani 39 in 30.
SpiDEr8 ::
ja sej knizcko sm ze prej stodero pa 0 postodero (sicer problema nisem znal dobro upisat k je mal "zaje*an")
pol sm su pa spat dones sm pa zasteko
enivejs mogoc bo pa se delal (Pc)
aja se tole me zanima kok je kej temp. procestorja???
jest mam 43stopin a ni to mal dost???
kje pa je limit???
mam pa vulkanota 6CU
pol sm su pa spat dones sm pa zasteko
enivejs mogoc bo pa se delal (Pc)
aja se tole me zanima kok je kej temp. procestorja???
jest mam 43stopin a ni to mal dost???
kje pa je limit???
mam pa vulkanota 6CU
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SpiDEr8 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wooferOddelek: Zvok in slika | 1394 (1216) | -Darkness- |
» | porodne težave računalaOddelek: Strojna oprema | 1898 (1441) | dustphoenix |
» | ADSL in nevihtaOddelek: Strojna oprema | 3476 (2404) | krho |
» | problem z abit nf7Oddelek: Strojna oprema | 808 (653) | some1 |
» | vezava dveh atx napajalnikovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2183 (1777) | Neo32 |