» »

Zginla novicka ?

Zginla novicka ?

Brane2 ::

Hi to all,

v torek sem napisu novicko o novem Celeroncku 1.2 GHz in jo poslal, pa je ni blo videt na strani. Dan-dva zatem se je pojavila ista stvar drugega avtorja.
Priznam, da ob registraciji nisem najbolj podrobno prebral pravil, zato sem se v to spustil sedaj.
Tocka, ki me zanima je:

"Uporabnik s pošiljanjem svojih sporočil na stran Slo-Tech pristane, da ima Slo-Tech neprenosljivo, neukinljivo, neekskluzivno in avtomatično pravico do objave sporočil. Uporabnik te pravice ne more preklicati brez soglasja Slo-Techa.Slo-Tech ima prav tako pravico neobjave vsebine, ki je v nasprotju s temi pravili."

Stvar razumem, bi pa blo lepo, ce bi clovek vsaj po emailu dobil magari avtomatski odgovor, da njegova novica ni bila objavljena zaradi krsitve X-te tocke pravilnika, da bi vedel, kaj je blo narobe.
Tako ne vem, al gre za napako serverja ali za mojo napako in ce gre za mojo napako, kaj sem zagresil ?

LP,

Brane

Primoz ::

Mogoče nisi opazil... ampak novica, ki jo odda nekdo, ki nima vklopljene posebne pravice pisanja novic.. se pošlje pisunu. Ki potem ponavadi kot vir napiše slo-tech nabiralnik. In se zahvali avtorju (vsaj tako naj bi bilo). Ali jo objavi ali ne... je pa povsem njegov problem.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Brane2 ::

O.K. Kaj pa rabim za "posebno pravico pisanja novičk" ?
Je potreben kak poseben test ali gre za privilegij "zaposlenih" ?
Razumem skrb, saj bi lahko brez nadzora spravil v tezave personal, poleg tega najclovek ne bi pretirano reklamiral sebe...
Saj res, kje je meja postene reklame ?
Ce naprimer napises odstavek ali dva o kaki tehnicni novicki in potem naredis recimo URL na svoj site s preostankom clanka, se to ze steje za neprimerno ?

Brane

Sergio ::

brane: problem je tut, da se lahko zgodi, da se tvoja novica v pisunovem nabiralniku spregleda, obenem pa napise enaka iz drugega vira. Se zgodi, ce razumes, kaj mislim. :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Sergio ::

brane: ce hoces postat pisun, moras prvo dokaj redno posiljat novice na slo-techov nabiralnik. slejkoprej bos opazen, tako je bilo se pri vseh. nato se nacelno zmenimo za neko kvoto novic na dan (3/dan, recimo), nato sledi trotedensko preizkusno obdobje... potem se pa odlocimo :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[+/-]Kritika NOVIC (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Slo-Tech
49146029 (21296) CaqKa
»

novice na slo-tech (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
514208 (3230) hruske

Več podobnih tem