Forum » Mobilne tehnologije » Info o dostavi SMSja
Info o dostavi SMSja
Zurbum ::
Imam Motorolo 525, ki ne omogoča, da dobim informacijo, kdaj je naslovnik prejel moj SMS.
Nekoč je bilo potrebno v SMS vtipkat #NM( ali nekaj podobnega, pa ne deluje.
Ve kdo, kako bi se dalo to rešiti?
Nekoč je bilo potrebno v SMS vtipkat #NM( ali nekaj podobnega, pa ne deluje.
Ve kdo, kako bi se dalo to rešiti?
Zurbum ::
Motorola
Vsak normalen telefon ima za nastaviti to opcijo, ta pa ne. Še ena od mnogih napak tega tulifona...
Vsak normalen telefon ima za nastaviti to opcijo, ta pa ne. Še ena od mnogih napak tega tulifona...
noteadmin ::
Upgradaj firmware na motorolo V600 in potem tudi to deluje . Pa še stupidnega in počasnega vodafone menija se znebiš. Lahko pa ti to tudi jaz naredim. Opozoriti velja le, da zgubiš garancijo.
LP,
LP,
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
V-i-p ::
Sergej, si iz Ljubljane? Si. OK, če še nisi naredil upgrade, ti lahko priporočim kolega, ki ima v Lj trgovino in servis mobilcev, pa se lahko oglasiš pri njemu, seveda mu ne bom pozabil omeniti, da ti to naredi zastonj... ;)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Sergio ::
V-i-p: Sem iz LJ (tehnicno gledano :)). Bi bil hvalezen.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moto G (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 166313 (56859) | c00L3r |
» | Kateri high end telefon? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33984 (28543) | GPUpoweR |
» | Prispeli so Nexus 6, 9 in Player, Android 5.0 je Lollipop (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 49551 (41075) | amacar |
» | Nakup telefona - Android in sinhronizacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 3322 (2673) | ncc2000 |
» | Motorola droid/milestone (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14708 (12467) | overlord_tm |