» »

SAPPHIRE THEATER 550 pro problem

SAPPHIRE THEATER 550 pro problem

alioni ::

Kupil sem TV kartico in pri nalaganju originalnih gonilnikov TV kartice SAPPHIRE THEATER 550 pro mi je računalnik nenadoma resetiral in moje dvd enote ni več prepoznal. Uspelo mi jo je dobiti nazaj z obnovitvijo sistema v XP. Poskušal sem še enkrat, vendar mi je računalnik ponono resetiral in od tedaj sem brez DVD enote. Poskušal sem ponovno z obnovitvijo sistema, ki pa mi zdaj ni več pomagala priklicati nazaj DVD enote. Kaj naj storim, sedaj nimam niti DVD enote, niti mi ne deluje TV kartica, ker nisem mogel naložiti gonilnikov? Uspelo mi je edino to, da sistem deluje, vendar ne prepoznava DVD enote.

Romancek1 ::

Katera oznaka gonilnikov pa je? Pojdi na to povezavo, pa jih potegni dol.
https://support.ati.com/ics/support/def...

Zgodovina sprememb…

tonccy ::

Jaz sem enako kartico vzel pri PC hand - u (še malo popusta), kjer so mi priložili CD z najnovejšimi gonilniki. Lepo ane?

L.P.

OZZY ::

odinštaliraj gonilnike od kartice..

Potem pa odstrani ide krmilnik (tistega na katerem maš dvd rom).....sej veš..nadzorna plošča..sistem itd... In na koncu stvar resetiraj. Po restartu bi moral win naložiti na novo krmilnik...
Go with the flow.

alioni ::

Hvala vse, ki poskušate pomagati. DVD enoto mi je uspelo poiskati s ponovno obnovitvijo sistema. Poiskal sem najnovejše gonilnike za tv kartico vendar se mi je ponovila ista zadeva, tako, da si ne upam več nalagati gonilnike in razmišljam da odnesem cel računalnik nazaj na servis, kjer sem kartico tudi kupil, to je Comtron v Ljubljani. Tja hodim ker je moj comp še v garanciji in si ne upam sam odpirati kište, da ne zgubim garancije. Do sedaj sem v roku enega leta zamenjal naslednje dele, ki so crknili:- combo enota
- grafična kartica
- napajalnik
Ne vem če je to normalno, vendar dobro da je stvar še v garanciji. Ker ne vem kaj bo naslednje, si ne upam pretrgati nalepke, da ne zgubim garancije kolikor jo je še ostalo, še pol leta.
Ko to pišem mi crkuje tipkovnica, izgleda da ima nek slab stik, ker jo moram kabel vsake toliko spet pretresti da dobim kontakt. Ali spada tipkovnica tudi v garancijski rok dveh let tako kot cela škatla, dobil sem jo namreč v kompletu s škatlo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: alioni ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

računalnik včasih začne "preskakovati" - zvoku in sliki se začne zatikati in "kolcati

Oddelek: Strojna oprema
432064 (1732) solatko
»

Windows Vista zmrzne ob zagonu

Oddelek: Operacijski sistemi
151217 (1057) Duhec
»

Vzrok za BSoD

Oddelek: Strojna oprema
15919 (671) McAjvar
»

PC noče bootat

Oddelek: Pomoč in nasveti
101050 (925) Kato
»

NEC 4570 ne prebere zapisanega

Oddelek: Pomoč in nasveti
331435 (1053) Han

Več podobnih tem