Forum » Sedem umetnosti » Lost - nadaljevanka!
Lost - nadaljevanka!

Jst ::
V nasprotju s prejšnjim delom, ima s03e02 celo nekaj zgodbe!
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Fizikalko ::
3. del (3. sezone, seveda) je totaln podn. Še ene par takih delov, pa mi vse dol pade.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fizikalko ()

zee ::
precej morbiden del. pa upam, da Mr Ecko ne umre.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

BendeR ::
Hm, 3. sezona je katastrofa. VSI deli so čist crap. Mah, jaz sem že zdavnaj obupal nad lostom, a ga še vedno gledam zaradi imena in prejšnjih sezon v upanju, da se bo le popravil. Me zanima kak dolgo še bom iz usmiljenja gledal to sranje.
:=)

BluPhenix ::
Tudi druga sezona se je začela zelo porazno, nekateri deli so bili še slabši od teh. Mogoče se bo počasi stanje izboljšalo, upajmo, ker zadnje čase je res bolj malo zgodbe v tistih 45min.
Zanimivo, "varnostni sistem" otoka aka. "black smoke" se že doolgo ni pojavil.... kaj so pozabili na njega? In še nekaj je s tem dimom ... zakaj je moral v 1. epizodi tako kruto umorit pilota? Meni se zdi da le zaradi suspensa, brez prave povezave z zgodbo...
Zanimivo, "varnostni sistem" otoka aka. "black smoke" se že doolgo ni pojavil.... kaj so pozabili na njega? In še nekaj je s tem dimom ... zakaj je moral v 1. epizodi tako kruto umorit pilota? Meni se zdi da le zaradi suspensa, brez prave povezave z zgodbo...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

smilyxx ::
Ja pomoje si tele probleme zmišljujejo on the go, ker zdej k jim je hatch razgnal, ne vem kao bojo s hrano pa s temu. Tut ni mi jasn kuko sta lohk Desmond pa Locke prežvela eksplozijo.
Sam bo pa pomoje zdej hmal akcija, če bo Locke šu rešvat Jacka in ostale..
Sam bo pa pomoje zdej hmal akcija, če bo Locke šu rešvat Jacka in ostale..
Save water.
drink beer.
drink beer.

BluPhenix ::
SPOILER:
Heh, desmond jo je še najbolj kruto preživel, saj očitno pozna prihodnost...
Heh, desmond jo je še najbolj kruto preživel, saj očitno pozna prihodnost...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Jst ::
SPOILER
Lost s03e03 je celo vreden imena "del nadaljevanke Lost."
Upam, da se bo začelo počasi razpletati, kar je ostalo odprtega v prvi in drugi sezoni.
V tem delu je toliko vprašanj, da upam, da jih ne bodo odgovarjali še nekaj sezon, ampak v tej.
+ Del je bil dolg ~43min - zgodbe pa malenkost manj.
(kar se mene tiče, gre na bolje)
END OF SPOILER
Lost s03e03 je celo vreden imena "del nadaljevanke Lost."
Upam, da se bo začelo počasi razpletati, kar je ostalo odprtega v prvi in drugi sezoni.
V tem delu je toliko vprašanj, da upam, da jih ne bodo odgovarjali še nekaj sezon, ampak v tej.
+ Del je bil dolg ~43min - zgodbe pa malenkost manj.
(kar se mene tiče, gre na bolje)
END OF SPOILER
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"

mavec ::
To kar je pa letos v prvih treh delih LOST je pa brez besed. Razocaran sem nad tem kar se dogaja. Zdaj ne vem na kom izvajajo psihološke poskuse. Ali na igralcih ali na GLEDALCIH?
Vse bolj se mi dozdeva slednje, saj očitno po prvih dveh sezonah zadeva strmo pada. Vse skupaj se mi zdi razmetano, ni neke povezave, JOHN celo govori z otokom...
Ma če bo šlo tako naprej se ne bi čudil če bi serija v letu ali dveh končala svoje "življenje".
Ne razumem, da tak gnoj predvajajo, serije kot so pa INVASION, SURFACE, FIRELFY pa gladko odstrelijo, medtem ko so ratingi bili primerljivi s 1. in 2. sezono LOSTA...
Srčno upam, da se LOST popravi, sicer ga ne mislim več gledat, ker očitno je 3. sezona namenjena PSIHIRANJU GLEDALCEV
...
Vse bolj se mi dozdeva slednje, saj očitno po prvih dveh sezonah zadeva strmo pada. Vse skupaj se mi zdi razmetano, ni neke povezave, JOHN celo govori z otokom...
Ma če bo šlo tako naprej se ne bi čudil če bi serija v letu ali dveh končala svoje "življenje".
Ne razumem, da tak gnoj predvajajo, serije kot so pa INVASION, SURFACE, FIRELFY pa gladko odstrelijo, medtem ko so ratingi bili primerljivi s 1. in 2. sezono LOSTA...
Srčno upam, da se LOST popravi, sicer ga ne mislim več gledat, ker očitno je 3. sezona namenjena PSIHIRANJU GLEDALCEV

neoto ::
To je pač Lost! Malo odgovorov, veliko vprašanj...
Glede ratingov pa je tako, da gledalci Lost-a zgleda še niso odpisali. Na tv.com episode guide-u lahko za tretjo sezono vidiš, da se ratingi po prvi epizodi izboljšujejo (8.7, 8.8, zadnja celo 9.1)...
Glede ratingov pa je tako, da gledalci Lost-a zgleda še niso odpisali. Na tv.com episode guide-u lahko za tretjo sezono vidiš, da se ratingi po prvi epizodi izboljšujejo (8.7, 8.8, zadnja celo 9.1)...

Tr0n ::
Kaj se zdaj nekaj jokate. Taksna pac je serija in to se je vedelo ze od zacetka.
Don't like it, don't watch it.
Don't like it, don't watch it.

Saj mi je bila 1. sezona TOP, 2. prav tako. Ampak nekako tale sezona zaenkrat ne kaže smisla.
Poznam LOST in vem to igro z vprašanji in odgovori, ampak po pravici povedano so mi do sedanji deli "prazni", vse skupaj je preveč omejeno na te psihološke poskuse ter majhen prostor. Upam, da se zadeve čimprej oddaljijo od tega in preselijo tja, kjer sta bili 1. in 2. sezona.
neoto eno so TV.com ratingi, drugo pa so TV ratingi. In slednje bi rad videl.
Poznam LOST in vem to igro z vprašanji in odgovori, ampak po pravici povedano so mi do sedanji deli "prazni", vse skupaj je preveč omejeno na te psihološke poskuse ter majhen prostor. Upam, da se zadeve čimprej oddaljijo od tega in preselijo tja, kjer sta bili 1. in 2. sezona.
neoto eno so TV.com ratingi, drugo pa so TV ratingi. In slednje bi rad videl.

LapD ::
Napram začetku lanske sezone je letos 4-5mio manj gledalcev. Sam losta ne gledam ampak spremlam pa statistiko večine najbolj gledaniserij
. Vir? Recimo reuters.

]Fusion[ ::
Meni se zdi da je 3. sezona zgubila malo na misteriji. V 1. in 2. si komaj čakal na naslednji del, ker se je prejšni končal tak da nisi mogo zdržat :) 3. pa je bolj tak, tak. Že preveč so razkrili zvezi z The Others, pa premalo se posvečajo vprašanjem, ki jih še sploh se niso dotaknili(recimo oni črni dim).
Upam da gre na boljše...
LP
Upam da gre na boljše...
LP
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Ah, gledamo, ker upamo, da bo naslednji del boljši, pa je ravno obratno. Črni dim se že ve, da je varovalni sistem otoka, vsaj eden izmed mnogih. Glede serije pa le to, čimprej bo premor, tembolje za serijo, ker je vse skupaj zelo slabo. Mislim, da je najprej v 1. delu predvajanja na sporedu 8 delov, potem pa še preostali.
Mogoče pa zna serija malce pridobiti na tem, ko je enem izmed Othersov umrla žena in Jack je očitno pridobil kanček zaupanja one ženske... Upajmo na najboljše...
Mogoče pa zna serija malce pridobiti na tem, ko je enem izmed Othersov umrla žena in Jack je očitno pridobil kanček zaupanja one ženske... Upajmo na najboljše...

JanezekNovak ::
Glede Jacka in une ženske samo dve opciji:
Mogoče ga pa ženska samo testira, če je dober!
Mogoče, je pa ženska una, ki je hudobna in je Henry/Ben dober, ter hoče ona prevzeti vodstvo nad "othersi".
Btw, Danielle že dolgo cajta nismo videli, kje je, kaj je njena zgodba...!?
Mogoče ga pa ženska samo testira, če je dober!
Mogoče, je pa ženska una, ki je hudobna in je Henry/Ben dober, ter hoče ona prevzeti vodstvo nad "othersi".
Btw, Danielle že dolgo cajta nismo videli, kje je, kaj je njena zgodba...!?
http://www.euroairsoft.com/

neoto ::
Glede na odziv Henryja, da ga niso povabili v 'bralni krožek', predvidevam, da ona govori resnico, čeprav je ona cela pasja drugače.
Po drugi strani pa mi je všeč, da se spet pojavlja MBS (mysterious black smoke
).
Po drugi strani pa mi je všeč, da se spet pojavlja MBS (mysterious black smoke

leinad ::
WTF pa se je zgodilo s tisto famozno sceno na koncu S2, kjer nastopi Desmondova baba ko jo oni eskimo wanna bee-ji zbudijo sred noči? O njej ni ne duha ne sluha.

Crash(er) ::
Nov Lost portal na sceni?
Ja, zasledil sem nov portal. Več na povezavi.
/linkano nase, ker bi isto storil, če bi stvar kje drugje snel :)
Ja, zasledil sem nov portal. Več na povezavi.
/linkano nase, ker bi isto storil, če bi stvar kje drugje snel :)

Širajzl ::
Ima mogoče kdo podnapise iz prve sezone?
Rabil bi od 19. dela naprej, (24 in 25 sta skupaj), če ima kdo naj mi prosim pošlje na MAIL.
hvala
Rabil bi od 19. dela naprej, (24 in 25 sta skupaj), če ima kdo naj mi prosim pošlje na MAIL.
hvala
http://s2.bitefight.si/c.php?uid=29086
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Širajzl ()

Tr0n ::

Goldee ::
Tud js sm privrženec serije LOST, ampak morem rečt, da, po dveh sezonah, zanimanje umira. Še posebej zarad tele tretje sezone. Ali imajo ti ustvarjalci sploh kdaj namen povedat kaj se dogaja? Odločil sem se, da bom pogledal še del ali dva in, če ne bo nič novega, bom gledanje opustil. Dost mi je
. Nonstop samo neko natepavanje zgodbe... Najbolj na živce pa mi gre Benov odgovor:" Patience Jack, patience!" Nekateri trdijo, da je sezona 3 finalna sezona, spet drugi zatrjujejo, da bo sezon 7. A ima kdo kako zanesljivo informacijo o tem?
LP

LP
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Mr.Ecko ::
Upam da jih bo res 7.Meni se bolj zdi da bo konec v tej sezoni, ker bodo zamenjali glavno zasedbo.Mr.Ecko je že odletu.Menda je naslednja Kate.
Meni se zdi večji problem da nebomo vsega zvedeli ... da bodo prej končali s snemanjem.

Meni se zdi večji problem da nebomo vsega zvedeli ... da bodo prej končali s snemanjem.

Baje avtorji zatrjujejo, da imajo za vse logično razlago. O čemer sicer dvomim. In, upam, da ne bo 7 sezon, ker, če bodo tako nadeljevali... ne vem, če bo folk še zainteresiran. Zgodba je zanimiva dokler se ne začne vleči. In tole bo kmalu postala ena navadna limonada, ker se mi zdi, da v ospredje postavljajo ljubezensko zgodbo. Ljubezenski trikotnik med Kate, Jackom in Sawyer-jem. To pa nadaljevanko ne naredi posebno, zato imamo Mehiške limonade. Pri LOSTu pogrešam tisto napetost in skrivnostnost, ki je prevladovala na začetku serije... Škoda. Čakamo četrtek...

MaCoFaCo ::
četrtek, 8. februarja 2007 :p
edit: crusader me je prehitel
edit: crusader me je prehitel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MaCoFaCo ()

Joj, sam res. Sem mislil, da bo na sporedu 8 delov zdaj in ostalih 16 čez 3 mesece. Škoda, da temu ni tko. No, do februarja bom pa glih pregledal vse Prison Break-e :) Mimogrede, zakaj takšen zamik? Da povečajo "nestrpnost" gledalcev? Smotani so, mi pa ubogi, odvisni

kLuKeC ::
Za vse ljubitelje serije ... Lost-serija je dobil konkurenco na www.lost.si ... vljudno vabljeni, da se razgledate.

minime ::
Pišejo da naj bi nadaljevanje tretje sezone prišlo ven že 10 -17 januarja, namesto 8 februarja.
Povezava

Povezava

Longinus ::
fitipaldi : Ja tale 3 sezona je zadnja
Kje si pa to pobral
Glede na to koliko vprašanj je še neodgovorjenih je možnost da je to zadnja sezona skoraj 0 %
Lahko pa se zgodi da bo jack al pa sawyer šel po gobe ker se igralca nikakor ne marata kar pa je velik problem producentov.
Da pa lahko nekoga hitro odstranijo čeprav je priljubljen pa smo že videli pri Mr Ekotu.
lp
Kje si pa to pobral
Glede na to koliko vprašanj je še neodgovorjenih je možnost da je to zadnja sezona skoraj 0 %
Lahko pa se zgodi da bo jack al pa sawyer šel po gobe ker se igralca nikakor ne marata kar pa je velik problem producentov.
Da pa lahko nekoga hitro odstranijo čeprav je priljubljen pa smo že videli pri Mr Ekotu.
lp
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Longinus ()

Tale J.J.Abrams je malo tako-tako.
Najprej kopira elemente ALIAS v Misijo Nemogoče 3, potem ABC nenadoma poda izjavo, da bo ukinila ALIAS, ki bi morala imeti še vsaj 2. sezoni, za kolikor je imela še J. Garner pogodbe, zdaj pa tole.
Me ne preseneča, ker odgovorov je bore malo, vprašanj pa na kupe in potem ima vse logično razlago? Ja seveda, če verjameš v božička.
Logično razlago nekaj sezon bodo stlačili v finale 1 oz. 2-eh delov... CCC....
Pri ALIAS je bilo podobno. Preveč so poizkusili dati v premalo in to je bil problem, čeprav je konec še kar uspel.
Sicer pa, bomo videli kako bo, ko se serija vrne. Meni je ta sezona povsem nasprotje prejšnjima dvema. In ne bi se čudil če bo 4. sezona tudi zadnja. Letos dvomim, da jo bodo prekinili.
Najprej kopira elemente ALIAS v Misijo Nemogoče 3, potem ABC nenadoma poda izjavo, da bo ukinila ALIAS, ki bi morala imeti še vsaj 2. sezoni, za kolikor je imela še J. Garner pogodbe, zdaj pa tole.
Me ne preseneča, ker odgovorov je bore malo, vprašanj pa na kupe in potem ima vse logično razlago? Ja seveda, če verjameš v božička.
Logično razlago nekaj sezon bodo stlačili v finale 1 oz. 2-eh delov... CCC....
Pri ALIAS je bilo podobno. Preveč so poizkusili dati v premalo in to je bil problem, čeprav je konec še kar uspel.
Sicer pa, bomo videli kako bo, ko se serija vrne. Meni je ta sezona povsem nasprotje prejšnjima dvema. In ne bi se čudil če bo 4. sezona tudi zadnja. Letos dvomim, da jo bodo prekinili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Westworld (Tv serija 2016- ) (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Sedem umetnosti | 269280 (25264) | oo7 |
⊘ | Serije (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12216 (2917) | opeter |
» | Nadaljevanka Alcatraz (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19218 (17068) | Pithlit |
» | Lost - the video gameOddelek: Igre | 1208 (1208) | Pesimist |