Forum » Sedem umetnosti » Lost - nadaljevanka!
Lost - nadaljevanka!

]Fusion[ ::
Ne pozabit na nogo s 4 prsti :)
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Keyser Soze ::
Sej. Nedolgo nazaj je bil že en del. Uvertura v novo epizodo. Kratek povzetek prejšnjih dveh sezon, samo toliko, da si malo osvežimo spomin.
OM, F, G!

]Fusion[ ::

Komaj čakam da bo. Sem pogledal nulti del in me je spet prevzelo :) pa zanimivo da ni nič boone-a pokazalo, pa tudi kakih drugih malenkosti.
Lp
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Zgodovina sprememb…
- polepsalo: gzibret ()

zee ::
pa eni so ugotovili, kje je ta otok ... povsem na koncu zadnjega dela druge sezone.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()

seveda ... ampak ne smem povedat kje (pravila ST)
zee

Emmm,
prvič... Kaj so ugotovili? Kdo je ugotovil?
drugič... 1. in 2. sezono se da dobit na DVDjih. O rastlinjakih in rožicah ne bomo. Tretja sezona pa žal še ni na voljo. Pr nas bo šele jutri.
prvič... Kaj so ugotovili? Kdo je ugotovil?
drugič... 1. in 2. sezono se da dobit na DVDjih. O rastlinjakih in rožicah ne bomo. Tretja sezona pa žal še ni na voljo. Pr nas bo šele jutri.

OM, F, G!

na koncu zadnjega dela druge sezone je pokazalo skupino nekih raziskovalcev(?) nekje na juznem polu (nekje, kjer je mraz, sneg in led). zbudilo jih je piskanje na zaslonu. vzrok za piskanje je bila eksplozija na Otoku. Eden od teh raziskovalcev nato poklice bivso punco od Desmonda (neka bogatasinja) in ji sporoci, da so nasli Desmonda/Otok (spomin ne dela najboljse).
Transcript zadnjih nekaj pogovorov v ze omenjenem delu:
[The scene suddenly switches to a landscape of snowy peaks in blizzard conditions. The camera pulls back to reveal that it's a shot through a window. We see the inside of a fairly small shelter filled with equipment and laundry hanging from lines. One man is getting coffee while another man waits at a chess board.]
MAN #1 [subtitled from Portuguese]: I crush your defense and that is the last you shall see of your rook.
MAN #2 [subtitled]: All part of the plan, my friend.
MAN #1 [subtitled]: Ah. Then your plan must be to lose. Please. Your move.
[Man #2 looks over a piece of equipment. We can see a screen that says Electromagnetic Anomaly Detected.]
MAN #1 [subtitled]: What?
MAN #2: How long has it been doing that?
[Man #1 goes over to the equipment and hurriedly looks through a book.]
MAN #2: That's it, isn't it? We missed it again...
MAN #1: We didn't miss it!
[An alarm starts beeping and Man #1 goes to a computer screen.]
MAN #2: So it's not a false alarm this time?!
MAN #1: Just shut up and call!!
[We see a bedroom nightstand and hear the phone on it ringing.]
PENELOPE: Hello.
MAN #2: Ms. Widmore?
PENELOPE: Yes.
MAN #2: It's us. I think we found it.
Transcript zadnjih nekaj pogovorov v ze omenjenem delu:
[The scene suddenly switches to a landscape of snowy peaks in blizzard conditions. The camera pulls back to reveal that it's a shot through a window. We see the inside of a fairly small shelter filled with equipment and laundry hanging from lines. One man is getting coffee while another man waits at a chess board.]
MAN #1 [subtitled from Portuguese]: I crush your defense and that is the last you shall see of your rook.
MAN #2 [subtitled]: All part of the plan, my friend.
MAN #1 [subtitled]: Ah. Then your plan must be to lose. Please. Your move.
[Man #2 looks over a piece of equipment. We can see a screen that says Electromagnetic Anomaly Detected.]
MAN #1 [subtitled]: What?
MAN #2: How long has it been doing that?
[Man #1 goes over to the equipment and hurriedly looks through a book.]
MAN #2: That's it, isn't it? We missed it again...
MAN #1: We didn't miss it!
[An alarm starts beeping and Man #1 goes to a computer screen.]
MAN #2: So it's not a false alarm this time?!
MAN #1: Just shut up and call!!
[We see a bedroom nightstand and hear the phone on it ringing.]
PENELOPE: Hello.
MAN #2: Ms. Widmore?
PENELOPE: Yes.
MAN #2: It's us. I think we found it.
zee
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()

BendeR ::
Itak sem ob 6h zbujam. Bom pač mački naročo, da mi naj začne eno uro prej po glavi hodit.

:=)

Samsung06 ::
eh ta bogatasinja je financirala to koorporacijo na otoku in tm na ledeni plosci :P Od kod pa mislite da je kes prsov, kr od enih??? Mislim da ne. Se je pa ze izkazalo, da je v tej nadalj. vse povezano, vsi se ze nekako poznajo oz. so bili v nekem stiku pred padcem na otok, tko da mislim oz. predvidevam, da je desmond v povezavi s tisto bogatasinjo ter da je ona financirala ves projekt...
bomo pa vidl ce sm zadel :P
bomo pa vidl ce sm zadel :P

mislim oz. predvidevam, da je desmond v povezavi s tisto bogatasinjo
=S
Sem slučajno kaj narobe razumel? Misliš? Oz. predvidevaš, da je Desmond v povezavi z Pen? =S
OM, F, G!

Desmond je bil fant od bogatasinje, vendar nista mogla bit skupaj, ker Desmond ni iz pravega stanu.
zee
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()

Hočeš rečt, da je že "on the air" čist hudo. Še dobr, da "snemam" zadevo. Drugač bi jo prespal ker je ob taki pozni uri.

OM, F, G!

butrca ::
Zdele sem si pogledal 5 min 1dela 3 sezone, cist odbito, komaj čakam da pogledam celga!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: butrca ()

Pač spoilerji bodo. To je dejstvo.
Zato pa predlagam, da se že v sam naslov teme da spoiler alert. Ker tema rahlo nima smisla drugače.
Kaj bomo čakali, da vsi pogledajo vse dele nato pa šele začeli debatirati o seriji. Kaj pa če jutri pride sem gor nekdo, ki je gledal prvih 5 delov prve sezone?
Tako da... Otroci???
SPOILER ALERT!
Kar zanimiv del, čeprav mi gre najbolj na jetra to, da je zopet preveč flashbackov iz Jackovega življenja in premalo oz. sploh nič kaj se dogaja z ostalimi. Sayid, Jin, Hurley, Eko, Locke??? Kaj je z njimi. In najbolj pomembno. Kaj hudiča se je zgodilo z hatchom?
Jao, prava žalost tole. Saj ne rečem, da ni zanimivo kaj se sedaj dogaja z Jackom, Sawyerjem in Kate. Ampak vseeno. Premalo akcije.
Spet čakat do naslednjega tedna.
Zato pa predlagam, da se že v sam naslov teme da spoiler alert. Ker tema rahlo nima smisla drugače.
Kaj bomo čakali, da vsi pogledajo vse dele nato pa šele začeli debatirati o seriji. Kaj pa če jutri pride sem gor nekdo, ki je gledal prvih 5 delov prve sezone?
Tako da... Otroci???
SPOILER ALERT!

Kar zanimiv del, čeprav mi gre najbolj na jetra to, da je zopet preveč flashbackov iz Jackovega življenja in premalo oz. sploh nič kaj se dogaja z ostalimi. Sayid, Jin, Hurley, Eko, Locke??? Kaj je z njimi. In najbolj pomembno. Kaj hudiča se je zgodilo z hatchom?
Jao, prava žalost tole. Saj ne rečem, da ni zanimivo kaj se sedaj dogaja z Jackom, Sawyerjem in Kate. Ampak vseeno. Premalo akcije.
Spet čakat do naslednjega tedna.
OM, F, G!

Jst ::
Ua! They have become lab rabbits!
dolzina dela = ~42min; zgodba pa za ~10min.
To je Lost!
(sej ce bi imel celo sezono za pogledat, bi mogoce se potrpel, tako pa.... grrrr)
dolzina dela = ~42min; zgodba pa za ~10min.
To je Lost!
(sej ce bi imel celo sezono za pogledat, bi mogoce se potrpel, tako pa.... grrrr)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

lebang1 ::
Kdaj bo naslednji del si lahko ogledaš tukaj
(vsako sredo)
(vsako sredo)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lebang1 ()

Mr.Ecko ::
Da ne odpiram nove teme.Nekaj sem bral da je na dodatkih za 2 sezono en filmček z sawyerjevimi nadimki za folk.Če je ve kdo naslov ?
link
link
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mr.Ecko ()

Mah 2. sezono losta sem jaz pogledal v dveh dneh. Jebi ga. Bil bolan in nisem mel kaj druga za delat.

mavec ::
Naj se hvali tisti, ki je 1. in 2. sezono pogledal v dnevu in pol
.
Ta prvi del 3. sezone se mi ni zdel nič posebnega. Imam pa občutek, da se bodo stvari pričele razpletati nekako šele v stilu, kaj kako in zakaj šele v 2. polovici serije 5. sezone.
Komaj zdaj smo izvedeli glede te nesreče pa je 3. sezona. Torej se lahko celotna zadeva zavleče krepko v 6. sezono. Moti me le to, da bo zopet preveč vprašanj in premalo odgovorov. Čudi me sploh to, da taki seriji dovolijo potek, medtem ko druge 2x boljše prekinejo po 1. sezoni
.

Ta prvi del 3. sezone se mi ni zdel nič posebnega. Imam pa občutek, da se bodo stvari pričele razpletati nekako šele v stilu, kaj kako in zakaj šele v 2. polovici serije 5. sezone.
Komaj zdaj smo izvedeli glede te nesreče pa je 3. sezona. Torej se lahko celotna zadeva zavleče krepko v 6. sezono. Moti me le to, da bo zopet preveč vprašanj in premalo odgovorov. Čudi me sploh to, da taki seriji dovolijo potek, medtem ko druge 2x boljše prekinejo po 1. sezoni

Matev ::
Čudi me sploh to, da taki seriji dovolijo potek, medtem ko druge 2x boljše prekinejo po 1. sezoni
to je tvoje subjektivno mnenje
dejstvo je da serija živi če jo ljudje gledajo
in umre ko jo ljudje nehajo gledati
kaj je zate dobra in kaj zate slaba je čisto nerelavantno

Ok, prva epizoda 3. sezone losta je bla crap. Kdo reče drugače ima skisane možgane od gledanja prejšnjih sezon. Jaz sem bil velik fan, a me je tole govno od epizode skoraj spreobrnilo na lost hate tabor. Dam mu še nekaj epizod in če se ne bo zadeva popravla na bolje neham gledat. 
Pač lost se je začel vlečt kot santabarbara že v drugi sezoni.

Pač lost se je začel vlečt kot santabarbara že v drugi sezoni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BendeR ()

No govora je o Lostu pa vendarle bom povedal samo še tole. Dejstvo je, da je bilo kar nekaj serij prekinjenih, med drugimi Invasion, Surface, Firefly in vse so imele odlične ratinge, čez 8.
TV hiše imajo pač škarje in papir v rokah.
Glede Losta pa upam, da se izboljša, namreč tale del je bil najslabši izmed vseh. Nasploh, upam, da bo nadaljevanje boljše. Rečeno je bilo, da bo letošnja sezona predvajana v 2 delih. Prvih 8 delov, kjer bo še več vprašanj dvignjenih in potem premor do januarja ali februarja in nato preostali deli zaporedoma ter odgovori, upajmo da dobimo čimveč odgovorov. Upam, da bodo naslednji deli povedali več, ker če bo šla serija v takem tempu naprej, potem bo gledanost verjetno kar občutno padla.
TV hiše imajo pač škarje in papir v rokah.
Glede Losta pa upam, da se izboljša, namreč tale del je bil najslabši izmed vseh. Nasploh, upam, da bo nadaljevanje boljše. Rečeno je bilo, da bo letošnja sezona predvajana v 2 delih. Prvih 8 delov, kjer bo še več vprašanj dvignjenih in potem premor do januarja ali februarja in nato preostali deli zaporedoma ter odgovori, upajmo da dobimo čimveč odgovorov. Upam, da bodo naslednji deli povedali več, ker če bo šla serija v takem tempu naprej, potem bo gledanost verjetno kar občutno padla.

Mislil sem na to, ko so pokazali skupnost na otoku in ko je bilo Ethanu ter ostalim rečeno naj odigrajo svoje vloge.

Mislim, da so merjenja gledanosti, ki jih izvajajo TV hiše malo bolj merodajni pokazatelj uspešnosti TV oddaj kot pa en forum oz. web strani ala. TV.com.
Pač, če serija ni gledana v dovolj veliki meri je čas, da se jo odreže. Big deal, če je ful všeč par ljudem. Lepo... Samo par ljudi ne bo pokrilo stroškov produkcije, kaj šele prineslo kaj dobička.
Lost je pa že od začetka takšen. Tako da škoda jokat. So deli, ki sploh niso zanimivi in so deli, ob katerih držiš samo odprta usta. Klasika. Navsezadnje je minilo že kakšnih 46, 47 delov.
P.S.: Če bo Lostu upadla gledanost pod prag. Čisto vrjamem da bodo "potegnili vtič" in v par delih končali zmedo.
Pač, če serija ni gledana v dovolj veliki meri je čas, da se jo odreže. Big deal, če je ful všeč par ljudem. Lepo... Samo par ljudi ne bo pokrilo stroškov produkcije, kaj šele prineslo kaj dobička.
Lost je pa že od začetka takšen. Tako da škoda jokat. So deli, ki sploh niso zanimivi in so deli, ob katerih držiš samo odprta usta. Klasika. Navsezadnje je minilo že kakšnih 46, 47 delov.
P.S.: Če bo Lostu upadla gledanost pod prag. Čisto vrjamem da bodo "potegnili vtič" in v par delih končali zmedo.

OM, F, G!

Fizikalko ::
Dejte mi nekaj glede Surface-a, Invasion-a in kar je še takih povedat. A so jih kar naenkrat odrezal sredi zgodbe, ali so vsaj na nek način logično zaključili? Ker, če jih mislim gledat, bi vsaj rad videl, da ne bo v zadnjem delu še kup neodgovorjenega. Torej - so odrezali ali samo na hitro zaključili?

Edgar ::
A vi kle veste kej več o tem, da naj bi SKENSLALI predvajanje LOSTa??! To sem prebral na eni torrent strani in na tejle strani, samo enostavno ne morem verjeti da je res, vsaj ne iz teh razlogov?!

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Westworld (Tv serija 2016- ) (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Sedem umetnosti | 261310 (17294) | oo7 |
⊘ | Serije (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11834 (2535) | opeter |
» | Nadaljevanka Alcatraz (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18063 (15913) | Pithlit |
» | Lost - the video gameOddelek: Igre | 1159 (1159) | Pesimist |