» »

Lost - nadaljevanka!

Lost - nadaljevanka!

««
10 / 19
»»

mavec ::

Sam sem pa bral, da naj bi se ravno vrnil k 3. sezoni.
Ni ga bilo, mislim, da, v 2. sezoni, ker je ravno takrat snemal Misijo Nemogoče 3. No ne vem... A upajmo da se serija vzpne sicer se bo klavrno končalo vse skupaj...

Goldee ::

Ojla! Ali kdo ve kdaj bo LOST zopet na sporedu? A niso obljubljali 7. februar? A ma kdo kake točne informacije? Hvala. :)
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

zee ::

7.2. je uradna informacija.

Na voljo pa je že trailer za sedmi del.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zee ()

John Abruzzi ::

Zdele sm gledov 7del (v HD rezoluciji:)) ).

zee ::

komentarji na sedmi del tretje sezone?

Zase lahko rečem, da sem vesel, ker se končno nekaj dogaja in dejansko nekaj izvemo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Jap, res odličen del. Veliko smo izvedeli ja. Samo še nova vprašanja so nam nabili... Ma dejansko nič novega. Zanima me le še, če se bo to nadaljevalo iz tedna v teden in kakšna bo gledanost.

BendeR ::

Ste eni smešni. Vsi pravite, da je bedno, da bo gledanost padla, a vseeno čepite pred PC/TV -jem in gledate to sranje. Eni so/smo dejansko nehali gledat po pavzi. :P
:=)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BendeR ()

Gledamo v upanju, da bo mogoče kaj šlo na boljše, ampak smo za to prikrajšani.
Sicer pa gledanost ni odvisna in ne zavisi od števila *pijavk* ampak glodalcev v ZDA.

T-h-o-r ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

neoto ::

A še sploh kdo gleda Lost? Tale zadnja dva dela sta pa kar 8-O

Brilko ::

Zadnji deli so dobri ja.

Tale zadnji del je ful dober ja. Edino konec je pa prav odklop?!

P.s. kdaj bodo pa kaj o onem črnem oblakcu kaj povedali?

Jst ::

Lock je faca. You don't deserve to be on this island!

Hehe, čeprav bi kaj takšnega pričakoval bolj od Sayida. Hm, no, Sayid bi bolj spadal v the others camp. Je namreč zelo dober človek, ki pa vsake toliko časa malo muči ljudi.

Se strinjam, da je nekaj zadnjih delov Losta precej boljših, kot pa začetek sezone tri.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

LOST je iz dela v del bl bedn. Notr so začel dajat ene nerealne fore. U kurac zaklučt bi mogl po drugi sezoni!;((

> Notr so začel dajat ene nerealne fore.

Hehehe, ja, že od s01e01...

Ja zdej pa (pr)močno pretiravajo. Npr. tisto polje, ki te ubije če ga prečkaš, podmornica, fotr od Locka, avto v đungli, ipd.

Matev ::

še huje od same prisotnosti avtomobila
je dejstvo, da ga nihče ni našel prej

in pa narobe je tudi da vključujejo vedno neke zgodbe iz preteklosti
kot da bi ti ljudje doživeli malo manj kot milijon zgodb

vsekakor so imeli vsi po vrsti zelo pestra življenja o katerih ni nihče govoril dokler niso to v oddali prikazali

ne bi se čudil če bi imel jack flashback spomin na leta ki jih je preživel recimo v kakem samostanu ali leta ki jih je preživel med cirkusanti... whatewer

Zgodbe posameznikov iz preteklosti so pač nujne. Če so smiselno izvedene ali logične, je drugo vprašanje.

> kdaj bodo pa kaj o onem črnem oblakcu kaj povedali?

Ja, ali pa o zadnjih posnetkih iz druge sezone in Desmondove punce...

Mi je ravno nekaj na misel prišlo:
Če je Alex Benova hčerka in hkrati Rousseau-jina, zakaj Rousseau ni prepoznala Bena v mreži, ko so ga ujeli? Ali sodeluje z njimi?

OmegaM ::

Meni pa je fajn da kar vkljucujejo, pac zaplet,vidis neko povezavo pa tak, meni se je vedno super
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

crusader ::

Alex so ugrabili..

IMO Alex ni Benova hčerka.

kixs ::

Porabil so pol 3. sezone, da je spet ratalo malo bolj zanimivo... :O

Saj si to lahko privoščijo, ker se obeta četrta, zadnja sezona. Predvidenih je nareč okoli 100 delov.

Bo komu žal, ko se bo serija končala? :-)

LapD ::

če bo prinašala dobiček ni problem naredit še nadaljnih 100 ;)

Mobidick ::

emmm. 100 delov je potem bolj za 5 sezon kot pa 4. Sicer pa je odlično, če vejo v naprej, koliko delov približno in predvsem kako zaključit serijo, ne pa kot nekatere druge, kjer si sproti zmišljujejo zaplete in razplete (Stargate, čeprav sem fan).
The future is digital!

emmm. 100 delov je potem bolj za 5 sezon kot pa 4.

Obe sezoni, prva in druga, sta imeli po 24 delov. Se pravi 4 x 24 je cirka 100 delov.

Sicer pa je odlično, če vejo v naprej, koliko delov približno in predvsem kako zaključit serijo, ne pa kot nekatere druge, kjer si sproti zmišljujejo zaplete in razplete (Stargate, čeprav sem fan).

V to pa nebi bil tako prepričan. Moje mnenje je, da zaključka še sami ne poznajo. :-)

alum ::

V to pa nebi bil tako prepričan. Moje mnenje je, da zaključka še sami ne poznajo. :-)

Upam, da se motiš.

Sploh nevem kaj hočjo. Kot kaže je vsem fino na temu faking otoku, vleče se bl kt telenovele|O ;(( Bla je ena izmed najbolših serij zdej je pa nejbol bedna.

Pisec serije je v intervjuju, kakšen mesec dni nazaj, povedal, da si je zamislil serijo s približno 100 deli. Kar se z napredovanjem v tretjo sezono ni spremenilo. Ter, da ima razplet že stalno v mislih.

Upam, da se ni kratkomalo zmislil...

Mobidick ::

Obe sezoni, prva in druga, sta imeli po 24 delov. Se pravi 4 x 24 je cirka 100 delov.

I stand corrected.

Pisec serije je v intervjuju, kakšen mesec dni nazaj, povedal, da si je zamislil serijo s približno 100 deli. Kar se z napredovanjem v tretjo sezono ni spremenilo. Ter, da ima razplet že stalno v mislih.

No, potem pa tak super, vsaj meni :))
The future is digital!

Uffff, konec tega dela je bil pa ubijalski. 8-O 8-O 8-O
Tisti "meduza" pajek je ugriznil moškega in žensko, ki sta oba na koncu končala v grobu, s to razliko, da se je končalo s tem prizorom: 8-O 8-O

SPOILER!!!

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: STASI ()

nekdo123 ::

Zato se pa, ko človek umre, MORA počakati najmanj 2-3 dni, preden se ga pokoplje.

Očitno so to naredili, ker so morali ta dva igralca spraviti ven iz serije...

]Fusion[ ::

totalni nesmisel ta del, samo nekaj vsiljeno, ker nočejo več ta 2 igralca :\
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

Sam res... In, stupid I, sem pa mislil, kako se bo v tem delu nadaljevala zgodba o Locku in njegovem očetu. Naredijo napet konec, potem pa v naslednji nadaljevanki (da ne rečem epizodi) začnejo z drugo zgodbo. Ko smo končno nekaj zvedeli o "the others", nas zopet pustijo tavati v temi še en teden več... :-( Lahk bi se že naučil ne.

ahac ::

Če igralca ne bi hotl več potem jim ne bi bilo treba naredit tega. Sej nista bila glih pomembna..
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

leinad ::

čestitam j.j.-ju, lost je dosegel novo dno:|

Matev ::

Očitno so to naredili, ker so morali ta dva igralca spraviti ven iz serije...

sem gledal vse dele in se ju sploh nisem spomnil
no potem ko so prikazali sem se spomnil da sta enkrat že bila v kadru

na jetra mi pa gre da nastopajo osebe ki so jih že davno tega odstarnili
"tista zoprna babura in njen brat - bogatašička"

Pa ste prepričani, da sta mrtva?

zdobersek ::

sta ziva zakopana, mogoce mrtva. lostpedia

ce se jima bo dalo kopat, bosta se zivela ...

BluPhenix ::

Po vseh pravilih bi se morala zadušiti že medtem, ko so jih zakopavali, tako no, polna pljuča peska bi morala imeti ...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Matek ::

Bah. Po odlicni 13 epizodi sta zadnji dve cista fillerja. Fant in punca iz 14. ep. nista imela nicesar za dodat k zgodbi, njuna usoda se z usodami drugih, razen tega, da sta bla na avionu, sploh ni prepletala, v isti epizodi so ju tako predstavili kot ubili in to je to. Juhej.

Tazadnja, petnajsta, pa sicer nekaj obeta, ampak direktno pa spet ni nic prinesla. Razmisljam o tem, da bi zacel delat kake flash animacije v stilu tistih "famous movies in 30 seconds, reenacted by bunnies".
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Joj s tem črnim oblakcem pa res že najedajo.

"We don't know what it is, but we know that it doesn't like our fences!"

Lepo. In zdej spet 15 delov ne bo nič govora o tem. Ne vem zakaj, ampak tale črn dim me najbolj interesira. Mogoče zato, ker avtorji obljubljajo logično razlog za vsako stvar, pa me zanima kaj bodo imeli okrog tega za povedat... :-)

Izi ::

Ta napadalni črn oblaček je "island's security system", tako je rekla Danielle Rousseau, ki je izgleda že najdlje od vseh na tem otoku. Igra jo tista Zagrebčanka Mira Furlan, če se ne motim.
Iz česa pa je ta oblaček sestavljen pa ne vedo niti na Wikipedii :D

Jaz predlagam, da se sedaj ti preživeli, ki so na otoku že 3 mesece, preselijo v naselje, ki so ga "the others" zapustili. Le kam hudiča so "the others" odšli?
Potem bo na otok padel nov avion z novimi preživelimi in ti stari preživeli bodo postali novi "the others" in imamo zgodb spet za naslednje 3 sezone. Tisti stari "the others" pa se lahko spet občasno vmešavajo iz kakšne nove skrite super moderne raziskovalne postaje.
Kar dobro mi gre >:D Moram poslati en e-mail z zgodbo scenaristom Losta. :D

Buldožer ::

No, so zdaj naši junaki v peklu ali kje drugje? Lock-ov oče že meni tako, plus tega so našli razbitine avijona in trupla vseh, ki so na otoku. Je možno, da so vica? In ko na otoku umreš greš v nebesa?
Več glav več ve. No, ni nujno!

OrkAA ::

Pomojem ni tako preprosto, ker so nekateri na otoku že umrli, vendar so spet nazaj :>

Backup22 ::

Jah, ruskih vojakov ne ubiješ kar tako>:D Lepo so zapletli vse skupaj, še posebej z Lockom...
//

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Backup22 ()

alum ::

Ziher the Others fejkajo, da so vsi mrtvi. Upam no, da niso res kake vice. :)

zdobersek ::

varianta z vicami je bila odprta ze v prvi sezoni, a so jo scenaristi ovrgli, javno.
««
10 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Westworld (Tv serija 2016- ) (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1009269299 (25283) oo7

Serije (strani: 1 2 )

6312219 (2920) opeter
»

Nadaljevanka Alcatraz (strani: 1 2 )

9119221 (17071) Pithlit
»

Lost - the video game

Oddelek: Igre