» »

Kdor išče, ta najde 10 milijonov!

Kdor išče, ta najde 10 milijonov!

««
6 / 10
»»

mchaber ::

slika1
slika2

hvala newzealand
.

newzealand ::

sej če dva gorenca pijeta kavo ne more bit drago he he he ... evo fotke so že gor zrihtano od mchaber
ko si na vrhu si na pol poti. uspeh obdržati je mojstrovina

whatever ::

Mogoče namig št. 8 sploh ni pravi ampak je namenoma zavajajoč oziroma bodo to zavajanje pojasnili s kasnejšim namigom. Gorenjska sicer ima 198.000 prebivalcev, ampak še ni 100%, da se ček skriva tam (je pa res še najbolj verjetno).
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

rozica ::

uh velik ljudi, ko sm bla jaz gor... je blo kar prazno...razen, če že niso ček odnesli... bomo jutri vidli.
hehe newzealand... you are right ..

mi je pa prišlo na misel, da nas nekdo med iskanjem snema s skrito kamero in se nam smeje, ko iščemo ček kot gobe :D
bo še heca na to temo....

Misak ::

whatever: sam razmišljam podobno. Najbrž bo 95% folka se osredotočal na gorenjsko in primerjal vse namige s tem okolisem, recimo izpustil bi pa se ostale regije/pokrajine, s katerimi bi se pa recimo vsi ostali namigi logicno bolje povezoval (razen telih 198.000 ljudi). Zagotovo je pri tem namigu kakšna varka>:D
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)

ensaso ::

A je kdo pomislu da so rdeča rumena in bela markacije?

pridejo še fotke iz kamnika kjer sva pregleda še strugo reke

aha ensaso... smo gledal tud markacije, res pa da nismo pogledali naprej proti Tamarju... tam je pa IZVIR (Nadiža)... še ena možnost...
bomo jutri šli še enkrat, zdej pa lahko noč

Brilko ::

newzealand: dej še pol kako sliko iz morja ;) Sploh nevem zakaj te slike limaš?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brilko ()

Midva sva bila danes tam, sva prečesala Nadižo podolgem in počez, brez uspeha. Nisva bila edina, ki sva iskala ček na tem mestu.

mam saj časovni zapis zaradi kake prevare

Amare ::

Danes se je brezveze truditi in napenjati možgane,raje počakam do jutri in upam na kakšen bolj "oprijemljiv" namig,ker zdaj sem v temi,pa četudi smo zožili smer iskanja na nek določen del....:(

aljazh ::

Heh, kaj pa izvir Kokre oz. partizanska bolnišnica Krtina v bližini izvira?

Če prideš iz KR zaviješ z glavne ceste levo, če prideš z Jezerskega zaviješ v istem križišču desno. Nato se nekaj časa pelješ po asfaltu, temu sledi nekaj makadama, nazadnje prideš do parkirišča, naprej pa ne smeš z avtom - znak "prepovedano za ves promet", okrogel, rumen, obrobljen z rdečo črto. Bele barve pa je makadam ;> Od parkirišča je do partizanske bolnišnice še kakšnih 20-30 minut hoje. Glede Neznosne lahkosti bivanja - ali je avtor te knjige pisal tudi kaj o partizanih?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: aljazh ()

češki pisatelj je res pisal tudi o neznosni lahkosti bivanja tudi o partizanih sam tržko je poveza tujega pisatelja v naše kraje

Nejc Pintar ::

Pravkar berem Neznosno lahkotnost bivanja, precej stvari si tudi zapisujem...
Torej, se komu sanja o tistem planinskem: Vse poti vodijo v...
Lahko je biti prvi, če si edini!

Damjan Jagar ::

http://jagar.si

Vse poti vodijo v.... RIM. Izvir Nadiže je pa čist ob meji z Italijo, pa količkov je tut polno tam, pa parkiraš tut na makadamu, pa zlo zgodi zjutri moraš it ker se ti rampa ob 8.00 zapre, pa v glavnem križišču zaviješ levo (velika večina ljudi bo zavila levo zelo malo pa desno, ker je samo še 2 km do meje ), pa pr količku se konča makadam in potem greš naprej po peš poti ki je označena z markacijami.... Vse je, sam čeka ni!:)

@ensaso: Je tudi ena planinska fora, pa ne vem točno...

Brilko ::

ensaso: ste vse preiskal? :\

sam fora je v tem, da piše poišči KOLIČEK...se pravi da na tistem kraju ni miljon kolickov (planica etc...) ampak samo EN in ta ima kakšen poseben namen?
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`

Ja od parkirišča pa do vrha izvira sva vsak kamen obrnila in v vsako luknjo zlezla edino po drevesih nisva plezala.:)
Je bil pa vsaj lep izlet. Pa v koči imajo dobro govejo juho, gobove danes ni bilo, če ne bi to probala.:)) :)) :))

verjemte da ni količka ker sem šel gor do samega izvira malo manj. količkov takšnih in drugačnih ki bi ti padli v oči ni, razen če je tudi količek skrit. merkacije so za gorsko trasverzalo, ki jih imaš povsod polno.z avtom pa se pride sam do rampe ker se naprej ne da zaradi rečne struge in ne zaradi rampe, če mislite od makadama naprej. prva rampa je pa itak skoz otprta zarad turistov

gericom01 ::

Napisano od "Abdulah B'hiri Moto"

Igre je konec!

Danes mi je uspelo razvozlati vse namige in smo se ob 13:46 odpravili iz primorske proti desetim milijonom. Bili smo trije ... pripeljali smo se pred planiško velikanko in tam sem takoj zagledal plakat na katerem je s tremi različnimi barvami (rdeča, rumena in bela) pisalo: "Slovenija". Sošolec in njegova punca sta morala na banko v Kranjsko Goro, jaz pa sem se odpravil proti plakatu. Ko sem bil nekaj sekund hoje oddaljen od cilja, sta dve starejši ženski zavpili: "wooo dobil smo deset miljonov!!". In to je bil seveda konec .... zamudil sem približno 10 sekund. Ni mi preostalo drugega kot, da sem odšel na kraj kjer je bil skrit ček in si za spomin vzel količek (obarvan s tremi naštetimi barvami). Škoda ...

Ček je bil rdeče barve in je bil skrit ob električni omarici v majhni leseni hiški označeni na sliki. Najden je bil nekaj minut pred 17:00.

(TA SLIKA JE SIMBOLICNA - le za prikaz lokacije)

Blizu je izvir.

Izvir Save je blizu.

Na glavnem križišču zavij levo.
Ali pa desno. Odvisno od smeri prihoda.

Ker smo šli čez Italijo, smo na tem križišču zavili na desno. Kdor je prišel iz LJ pa zavije levo. Gre za T križišče pred skakalnico.

Rdeča, rumena, bela.
To mavrica je vesela.

Poleg čeka je bil plakat na katerem je trikrat pisalo Slovenija in sicer v barvah: rdeča, rumena in bela.

Parkiraj na pesku.

Gre za parkirišče pred skakalnico.

Rana ura, zlata ura.

V hišici je bilo orodje za delavce, ki so na delo odhajali zgodaj zjutraj.

Neznosna lahkost bivanja.

V knjigi se ves čas omenja človekova želja, da bi padal v globino, ki pa jo prepreči strah pred njo. Namigne torej na velikanko.

Vse poti vodijo v...

Rim. Ček je bil nekaj km stran od meje z Italijo.

Ni mesto, v njej pa živi 198.000 ljudi.

Gorenjska.

Poišči količek in glej namig št. 3.

Količek je bil obarvan v omenjenih treh barvah in je bil zapičen poleg čeka.

Še količek:

:D
.

Zgodovina sprememb…

planico po moje lahko odmislimo tudi zato ker v glavnem krizišču lahko zaviješ tako levo kot desno . kam boš šel . nakorensko sedlo ali planico:P

sej se ene trije namigi pa bomo lahk dobesedno zozal zadeve. Do tedaj pa pomoje vsak tava bolj kot ne v temi - temni ali temnejši. In če ste že odkrili recimo pravi kraj (planica, tole ob meji z italijo) se boste pomoje mogl vrnit nazaj na lokacije, ker bodo naslednji namigi bolj definirani. Sej pomoje kr pol Slovenije išče tale ček. En model si je clo opust vzel do 26-ga :D
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`

Upam da je tole bulšit:\

gericom01: Če bi bil ček tam, bi verejetno to delavci opazili že prej, kajne? In še to. Ti si vse razvozlal, tik preden si prišel tja pa ga je našla ena ženska? VERJETNO BI SE SLIKAL Z NJO IN ČEKOM, NE PA S KOLIČKOM, A NE. Slika planice ja pa stara, predvidevam, ker danes ni bilo še sega tam. Dobra fora. Ampak namigi so pa zanimivi.

Nevem, to nisem bil jest, to je quotan "Abdulah B'hiri Moto".

Naj me bog kaznuje, če lažem.

Ček je bil rdeče barve, najden nekaj minut pred 17o uro na mestu, ki sem ga že opisal. Našli sta ga dve starejši ženski (cca. 50 let). Ena je imela rumeno vetrovko ... po drugi strani sta prihajala starejša moška po stopnicah, jaz sem se bližal čeku. Ženska je zavpila, moža sta pritekla na dno skakalnice kjer so se objeli in se nato odpeljali z dvema avtomobiloma. Eden je bil zelen, drugega se ne spomnim.
.

lol....

Namigi so dobesedno dobro razloženi..vse štima, samo tako kot je rekel ensaso - dvomim da bi se sliku s količkom - in btw tvoj količek nima takšnih barv, kot je omenjeno v namigu. In to da je njadla 50letnica oz kar dve? Bullshit...pomoje so pa res bral s-t se uceraj:D

Če je pa to vse res...pol pa lajf res ni fer...ampak res ne >:D
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`

Kje pa si to prepisal? Spletna stran, al listek ob skakalnici?

vsekakor bomo videli v naslednjih dneh, koliko se bo ujemalo z naslednjimi namigi

Iz drugega foruma...
.

joker forum i think >:D
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`

nekej lahko potrdm. gor sta bili res dve ženski. poglejte pod sliko 1 ki sem jo poslal. bilo pa je veliko starejših. edino kar me moti je to da smo mi odhajali bolj pri zadnjih in ni bilo ve starejših na obzorju razen če se niso vračali v dolino

evo za dokaz je še slike prilepil od količka: mn3njalnik.

Jest še zdej ne verjamem...ker tili namigi so pomoje tko pametno podani, da je nemogoče, da si sledijo tako, kot si sledijo. Oz brez predzadnjega ali se kaksnega prej, je nemogoce povezat zadevo v celoto, da bi našel pravo mesto.

Me pa res zanima jutri za namig. Mogoče bo pa naslednji namig: Ček SE NE NAHAJA V PLANICI :D
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Misak ()

whatever ::

Vse poti vodijo v Vrata (dolino Vrat) - je baje pohodniška fraza ki mi jo je povedal en kolega, ki je hribolazec in je prehodil že kar nekaj tistih koncev. Vprašanje je tudi, za kakšen količek gre. Gotovo mora bit tam samo eden in imet poseben namen. Enako je z barvami. To sigurno niso neke barve kakih reklamnih panojev, ker so te stvari prevec spremenljive; količek pa gotovo ni nek cestni brezvezni količek ampak nekaj pomembnejšega označuje (razen če so ga tja zabile Slovenske novice in ga varujejo). Vprašanje je tudi, kdo je zabil tja ta količek, ker tisti model če spremlja namige bi se lahko tega spomnil in pobasal dnar, tak da mogoče je ta količek tam že dlje časa ali pa se ti količki uporabljajo sicer v velikem številu, ampak za zelo specifičen namen in samo eden na istem kraju (recimo za merjenje snežne odeje)? Parkirišče mora biti v neposredni bližini (zelo verjetno asfaltiranega in nesemaforiziranega) glavnega križišča oziroma mora biti do tja speljana samo ena cesta brez kakšnih vmesnih križišč, v nasprotnem primeru bo sledil namig ki nas bo popeljal do parkirišča. Ni mi jasno zakaj je v namigu št. 3 omenjena mavrica (najbrž ne zaradi rime, ker se drugi namigi ne rimajo). Med namigi sta tudi dva znana pregovora - vse poti vodijo v Rim in rana ura zlata ura - je morda to relevanten podatek? Po vsej verjetnosti pa Slovenske novice ne bi že vnaprej povedale, kdo bo prejel ček če ga ne bo nihče našel. Če ga kdo najde, potem ga sklad Ivana Krambergerja ne bo prejel in v tem primeru bi šlo za navadno napizdovanje dobrodelne organizacije, česar pa si niti Slovenske novice ne morejo privoščiti. Lahko pa napizdujejo nas>:D . Poleg tega - kaj bi se zgodilo, če bi ček naenkrat našlo več ljudi? Sej bi se ja pobili med sabo. Tak da sem skoraj 100%, da tudi po zadnjem namigu ne bomo vedeli nič več kot sedaj. Limitless possibilities... (kar je tudi poanta namiga Neznosna lahkost bivanja po vsej verjetnosti)
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Obstaja možnost, da so gericomove besede resnične, glejte stran: http://www.joker.si/mn3njalnik/index.ph...
Sej ne da bi vas hotel speljani na drugo spletno stran, a se mi ne da prepisovati njihovega foruma in slik na forumu.
Upam še vedno da vse supaj ni res.
Če pa je pa upam, da gospo ne bo zadela kap pr tolkih denarjih.

Največja fora bi bla pa v tem, da nekdo, ki recimo spremlja tele forume o tem lovu na miljone, sam nekaj postori za lastno zabavo. Postavi "fake ček slo novic" - danes se da na compu res vse profesionalno narest) in ga psotavi na mesto, kjer ostali forumaši pričakujejo, da bo bil. Kaj pa je težko količek pobarvat v tri barve in kaj je težko folk mal opazovat, kot da so boga za jajca prijeli? >:D

Dammit...zakaj se nisem tega jest spomnu, tko da bi infarkt doživela newzealand in ensaso, ki sta iskala cek na svojem "teritoriju".

to bi bla štala, :D
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`

tut sdpat ne morem več. to ni fer. upam da nimata prav velikega bogastva ti dve in da jima bo prav prišlo. drgač pa upam na nadaljevanje igre

ne me jebat ti pravim da ne morem več spat.samo 10 metrov stran sem bil , a dobil sem prst u.....>:D

Zgodovina sprememb…

AbdulahBM ::

Moral sem se registrirat, ker vidim da ste nekateri retardi.

Vse kar piše je resnica in nagradne igre je konec. Tega pa niso še objavili, ker so uradne ure za sprejem čeka od 12ih do 16ih. Tako ...

Nejc Pintar ustreli se, prosim.

Newzealand: A sva se midva dans mogoče srečala pr koči? A si mel belo kapo?

jest verjamem 80% ker sem to žensko v rumeni jakni vidu. poglej sliko tako zgoraj zadnje strani

ne mu sem pa tut rmeno jakno. belo kapo je mu pa kolega

LapD ::

pol jutr se nebo slike u cajtngu in bomo lohk se en dan upal :D Moti me sam razlaga Rana ura zlata ura...razn ce v tem casu tam ni delavcev

AbdulahBM ::

Gre za delavce, ki pripravljajo skakalnico pred smučarskimi poleti. In sedaj jih ni.

so so ker tam prespijo

tako zraven je gostišče z prenočišči in baje da plača kr.gorska obcina
««
6 / 10
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smučarski skoki (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Šport
2214335461 (15030) raceboy
»

Prevare na Bolhi - lažno nakazilo

Oddelek: Loža
287877 (5852) Lion29
»

Ameritrade - NLB ne sprejema čeka iz USa?

104052 (3728) LoneWolf

Kdor išče ta SPET najde 10 mio (strani: 1 2 3 472 73 74 75 )

3729211023 (61247) Tody

Več podobnih tem