» »

Win in izguba pasworda

Win in izguba pasworda

Racunalnik ::

Kolega me je klicu in je reku da ma en pc win98 ali xp(neve ker se lastnik nezna zjasnit)da se je lastnik baje igral z paswordom in so le tega pozabili in hkrati zastrikali pc do te mere do ko je treba startat winse,v bistvu tik preden se nalozijo winsi se pojavi modra slika in pise check paswoord sitem halted ali podobno.

To se mi zdi malo cudna zadeva,nebi ga smelo spustiti v winse brez pravgea pasworda,ne pa da pise kako sistem halted.

A se da to repair cd notr pa popravit al je to potrebno formatiranja.

Zdej sm dobil tocno kaj mu napise.

Windows protection error.You need to restart your computer.
System halted.

Windowsi so pa 98.

Je to mogoce da imajo ne legalne windowse in da se je to pojavilo?

AndrejS ::

Ampak to nima nobene veze s passwordom.
Winsi so se zgleda sesuli!

Ma un nima pojma o pcjih.Windowsi so 98 me,prej so mel xpje pa jim je baje isto napisalo kot sedaj ko imajo 98me,to so baje naredili ker so mislili da ima to zveze z winsi.

Se pravi nekako niso winsi ali pa pa so jih nadgradili in niso zbrisali registra ali karkoli podobnega in se pojavla isti problem.Samo iz xpjeve ti nemores nadgraditi 98 me.

Baje so jim prej zmrzovali xpji,niso sigurni ce jim je to pisalo,potem os dali 98 me jim pa to failure napise.
Nevem ce se komu kej sanja naj pove,jest mislim da bi bil lahko zato kriv bios,samo to je skoraj da nemogoce.

ToniT ::

Problem je verjetno v strojni opremi!
Kaj pa, če sformatirajo disk in na novo naložijo OS?

Mas prov ja,na uni modri sliki k hoces instalirat winse pise med drugimi tudi da je lahko problem z strojno opremo,ali z bios shadowinngom in se in se.

Zdej mam pc doma pa bomo videli,samo notr ima samo graficno kartico na agpju in pa mrezno na pciju,to je pa vse in se mi mal smesno zdi da bi bilo kej v konfliktu.

Sej drugega nimam za probat ne,kot pa da zamenjam mrezno z drugim slotom?

Ker windowse noce instalirat,sformatiras particijo nato pa ko zacne snemat svoje prve sistemske fajle,vrze moder screen ali pa zablokira.
Disk je pa ze sformatiran pa mi je zacel srat da je mising NDLR,to je pa lahko boot sektor poskodovan ali pa ponavadi zato ker ni zagonskega sistema,samo men se to se ni nikoli pojavljalo.

Duhec ::

Osebno bi najprej nekaj ur testiral spomin z memtestom.

Ram sem tudi zamenjal za sdram pa je isti problem.

Opazil sem napihnjene kondenzatorje okol proca,tako da bom to zamenjal ce bo kej bolje bomo pa videli,ker ostalo sem probal menjat pa ni bili efekta.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows XP dopolnil 10 let (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
5215404 (12678) Jst

Zakaj samo redki uporabljajo win2k??

Oddelek: Operacijski sistemi
432161 (909) -MiS-
»

Win2k - obcasen 1-2 sekunden freeze

Oddelek: Pomoč in nasveti
341386 (1149) plizzzzzz
»

PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEV

Oddelek: Pomoč in nasveti