Forum » Omrežja in internet » xs26 range - reverse z domeno
xs26 range - reverse z domeno
flaksor ::
Kot lahko vidite iz naslova mojega posta me zanima kako bi lahko reversal host svojega xs26 range z poddomeno. Na afraidu sem resolvo domeno na določen host in potem na www.xs26.net napisal 4 afraidove nsje in potem probal vhost in enostavno ne dela. Uporabljam pa WinXP, kaj mi je storiti ?
Kami ::
Polek AAAA zapisa še moraš reverse naredit.
*Hint*: V meniju maš link do ipv6 reverse (na afraid.org)...
*Hint*: V meniju maš link do ipv6 reverse (na afraid.org)...
Jaz sem reko reverse in ne AAAA zapis!
Ti imaš AAAA zapis, ampak nimaš reversa, še 1x preberi moj prvi post!
Ti imaš AAAA zapis, ampak nimaš reversa, še 1x preberi moj prvi post!
pol pa sva se narobe razumela, daj povej točno kak si mislo ? pa govoriva o subdomeni ! in tam je reversana na 3ffe:80ee:275f:0:0:0:0:2
Zgodovina sprememb…
- spremenil: flaksor ()
Ti imaš to AAAA zapis -> domena na ip, ti pa še rabiš ip na domeno, torej reverse.
Kot sem rekel, klikni ipv6 reverse v afraid-ovem meniju in dodaj tvoj tunel ter naredi reverse.
Kot sem rekel, klikni ipv6 reverse v afraid-ovem meniju in dodaj tvoj tunel ter naredi reverse.
Ah.... Še en težki primer.
Beri malo boljše.
V meniju levo na afraid.org klikni ipv6 reverse, tam dodaj tvoj xs26 tunel, potem pa še tam naredi reverse.
Btw to sem že enako napisal zgoraj, beri?
Beri malo boljše.
V meniju levo na afraid.org klikni ipv6 reverse, tam dodaj tvoj xs26 tunel, potem pa še tam naredi reverse.
Btw to sem že enako napisal zgoraj, beri?
SaXsIm ::
flaksor, domena na ip ni reverse.
reverse (rdns) pomeni, da ti določen ip kaže na domeno/poddomeno
Na xs26 dodaš vpišeš strežnike za dns od afraida, na afraidu pa dodaš svoj subnet. Kaj češ enostavnejšega?
p.s.: se vidi da se je šola začela, folk spet 1337 postaja
reverse (rdns) pomeni, da ti določen ip kaže na domeno/poddomeno
Na xs26 dodaš vpišeš strežnike za dns od afraida, na afraidu pa dodaš svoj subnet. Kaj češ enostavnejšega?
p.s.: se vidi da se je šola začela, folk spet 1337 postaja
SaXsIm
Pardon, sej tako butast pa spet nisem v glavnem jas sem tam dodal moj subnet 3ffe:80ee:275f::/48 . Potem sem kliknil na add record pa tam zraven piše IPv6 adress pa dodam 3ffe:80ee:275f:0:0:0:0:2 in tam je še prazno okno za napisat hostname, ga napišem tistega, ki je reversan na tale IPv6 adress , vendar je ne prime mi napiše - Please use elongated IPv6 form. Kaj mi je storiti ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: flaksor ()
hvala za pomoč, vse kaj je blo je še blo treba skalkulirat IPv6 naslov v full uncompressed address sem dodal kot record vhost upalil in dela. LP flaksor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domena + irc [vHost]Oddelek: Omrežja in internet | 1797 (1632) | Bug |
» | IPV6 Irc serverji ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18700 (13857) | UnderTaker_ |
» | ipv6 for g33k`s (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13130 (9686) | Kami |
» | IPv6 on Linux RH9Oddelek: Omrežja in internet | 2341 (1890) | Gandalfar |
» | Irc...kako dobiti tak ident?Oddelek: Omrežja in internet | 2294 (1901) | NevarHere |