Forum » Pomoč in nasveti » Težave s combo enoto (QSI SBW-081)
Težave s combo enoto (QSI SBW-081)
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
AnDr3j ::
Pozdravljeni,
Imam težave z zgoraj omenjeno combo enoto.
Cd-je včasih zapisuje normalno, včasih pa mi (pri enakem tipu CDja) javi napako in prekine zapisovanje.
Najprej sem mislil, da je kriva najnovejša verzija NERO-ta, ki po mojem mnenju ne podpira te combo enote. Sedaj sem ugotovil, da ni to to. Prav tako sem probal srečo s kakšnim drugim programom in sicer s Power2go.
Ta mi je parkrat normalno zapekel CD, sedaj pa spet javlja napake. Sicer sem uspel včeraj zapečti 1 cd, ki pa ga CD-ROM v službi ni mogel pravilno prebrati.
Imam občutek da je za to kriva nadgradnja SP2.
Ima kdo podobne izkušnje?
Lep pozdrav,
Andrej
Imam težave z zgoraj omenjeno combo enoto.
Cd-je včasih zapisuje normalno, včasih pa mi (pri enakem tipu CDja) javi napako in prekine zapisovanje.
Najprej sem mislil, da je kriva najnovejša verzija NERO-ta, ki po mojem mnenju ne podpira te combo enote. Sedaj sem ugotovil, da ni to to. Prav tako sem probal srečo s kakšnim drugim programom in sicer s Power2go.
Ta mi je parkrat normalno zapekel CD, sedaj pa spet javlja napake. Sicer sem uspel včeraj zapečti 1 cd, ki pa ga CD-ROM v službi ni mogel pravilno prebrati.
Imam občutek da je za to kriva nadgradnja SP2.
Ima kdo podobne izkušnje?
Lep pozdrav,
Andrej
- spremenil: AnDr3j ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD-ROMOddelek: Kaj kupiti | 2088 (1745) | pia |
» | DVD enotaOddelek: Strojna oprema | 962 (929) | *shine* |
» | DVD in pekač vsako posebej ali combo enota?Oddelek: Strojna oprema | 1420 (1233) | JOKER |
» | Combo enota CDRW in DVD, kupiti in kaj izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 1180 (1066) | Xgeneration |
» | CDRW ali COMBO?Oddelek: Kaj kupiti | 1085 (900) | Dušan |