» »

Imam problem za 200.000 SIT

Imam problem za 200.000 SIT

spacejam ::

Rabil bi eno thr best graficno rabim za risanje z vektroskim programamo za projektiranje, svetovali so m mi eno od teh ELSA GLORIA III NVidia Quadro2 Pro 64Mb AGP, 3DLabs OXYGEN GVX420 Glint G2 +2R4 128Mb AGPPro ali pa 3DLabs OXYGEN GVX210 Glint Gamma +2R3 64Mb AGP kaj pravite o njih in cene se gibljejo od 200k sit do 350k sit!
Space-jam Team & Co.

miranpozar ::

Nekje sem bral nek test taksnih kartic in se niso mogli strinjati s cenovnim razredom teh izdelkov. Saj ne, da niso to dobre kartice, a so bili mnenja, da en Quadro ne more biti 8x drazji od navadnega GF2, saj ne nudi 8x prednosti. Simple.
To je tudi moje mnenje.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

Matek ::

Kaj pa tisti hack pri katerem narediš iz GF2-ja Quadro?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

OrlyTM ::

hja .. nekaj nas je nardilo ta hack sam ne vem če je kdo testiral zadevo v programih kjer naj bi se hack sploh poznal.

anyone ?

Jest mam npr Nvidia Quadro ... prov luštno dela ... če je pa kej boljš kot navaden GeForce DDR pa ne vem, ker ne uporabljam pro 3d programov.

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

ABX ::

Razlika med Quadro in navadnim Ge-Force je samo v gonilnikih.
Če narediš hack kartice se ta prijavi z malo drugačnim biosom PC-u. Ker gonilniki vidijo pravi bios se drugače naložijo in ti nudijo vse možnosti.
Zato ti svetujem od Yuana GF2 32/64 rama (ima dobro sliko na nivoju V3). Za jo spremenit v Quadro pa potrebuješ samo spremenjene gonilnike tako da ni potreben noben fizični poseg na kartico. Kartico z tako spremenjenimi gonilniki so testirali ter dokazali da je grozno hitrejša v specifičnih programih (tu igre odpadejo).
Kartica pa pride 30/36k.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Dami ::

Če že maš odobren tak velek proračun, pol si kup kakega gforca3 pa po možnosti eno bolš firmo k yuan (kak asus al pa hercules) pa pol tistga prerihti v quadrota. Sam mislim da še niso prišli gonilniki za quadro 3 ven. Or am I wrong?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

OrlyTM ::

Gonilniki za Quadro (katerikoli) so v Detonatorjih!

GeForce 3 ... preden ga boš kupil, ga ornk pretestiraj glede samega prikaza 2d slike. Jest sm mel s tremi slabe izkušnje. Ne rečem, da so vsi zanič, samo trije primerki, ki sem jih testiral sam, so bli.

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

igorb ::

Najceneje prides skozi, ce nabavis navadno GF2 Pro in uporabis programcek Soft Quadro. Sprobano in deluje tipi-topi, vendar moras uporabit ta stare driverje (12.XX recimo) in ne XP. Problem pri GF kartah je slaba kvaliteta slike na visokih resolucijah >1280, da ne govorim da je slika na 1880 ali na 2048 cisti podn za razliko od recimo Oxigen kart ali pa od pol cenejsega Matroxa G450. Navadne ge-force karte niso primerne za cad, ce ne uporabljas Soft-Quadro programcka, ker postane zadeva prevec pocasna v primeru, ko imas odprtih vec oken, ali ce postane design obsezen. Ce imas moznost naj ti prodajalec vtakne posamezno karto v gajbo, potem se pa na konkretnem CAD-programu pogleda, ali stvar laufa tako kot mora ali so driverji en velik podn.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nvidia opušča podporo za starejše grafične kartice

Oddelek: Novice / Grafične kartice
325203 (4205) MrStein
»

Mod TI4 v quadro

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
241480 (1199) Dr_M
»

A bi biu kdo prpravln stweakati Gefore2 u Quadro2

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
6951 (771) Gh0st
»

Katero workstation graficno?

Oddelek: Kaj kupiti
191591 (1311) Senitel
»

Turn your GeForce256/ 2 GTS/ 2 MX into a Quadro/ 2 Pro/ 2 MXR

Oddelek: Zvok in slika
151239 (892) Pisk

Več podobnih tem