Forum » Strojna oprema » Imam problem za 200.000 SIT
Imam problem za 200.000 SIT
spacejam ::
Rabil bi eno thr best graficno rabim za risanje z vektroskim programamo za projektiranje, svetovali so m mi eno od teh ELSA GLORIA III NVidia Quadro2 Pro 64Mb AGP, 3DLabs OXYGEN GVX420 Glint G2 +2R4 128Mb AGPPro ali pa 3DLabs OXYGEN GVX210 Glint Gamma +2R3 64Mb AGP kaj pravite o njih in cene se gibljejo od 200k sit do 350k sit!
Space-jam Team & Co.
miranpozar ::
Nekje sem bral nek test taksnih kartic in se niso mogli strinjati s cenovnim razredom teh izdelkov. Saj ne, da niso to dobre kartice, a so bili mnenja, da en Quadro ne more biti 8x drazji od navadnega GF2, saj ne nudi 8x prednosti. Simple.
To je tudi moje mnenje.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
To je tudi moje mnenje.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
OrlyTM ::
hja .. nekaj nas je nardilo ta hack sam ne vem če je kdo testiral zadevo v programih kjer naj bi se hack sploh poznal.
anyone ?
Jest mam npr Nvidia Quadro ... prov luštno dela ... če je pa kej boljš kot navaden GeForce DDR pa ne vem, ker ne uporabljam pro 3d programov.
lp
OrlyTM
anyone ?
Jest mam npr Nvidia Quadro ... prov luštno dela ... če je pa kej boljš kot navaden GeForce DDR pa ne vem, ker ne uporabljam pro 3d programov.
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
ABX ::
Razlika med Quadro in navadnim Ge-Force je samo v gonilnikih.
Če narediš hack kartice se ta prijavi z malo drugačnim biosom PC-u. Ker gonilniki vidijo pravi bios se drugače naložijo in ti nudijo vse možnosti.
Zato ti svetujem od Yuana GF2 32/64 rama (ima dobro sliko na nivoju V3). Za jo spremenit v Quadro pa potrebuješ samo spremenjene gonilnike tako da ni potreben noben fizični poseg na kartico. Kartico z tako spremenjenimi gonilniki so testirali ter dokazali da je grozno hitrejša v specifičnih programih (tu igre odpadejo).
Kartica pa pride 30/36k.
Če narediš hack kartice se ta prijavi z malo drugačnim biosom PC-u. Ker gonilniki vidijo pravi bios se drugače naložijo in ti nudijo vse možnosti.
Zato ti svetujem od Yuana GF2 32/64 rama (ima dobro sliko na nivoju V3). Za jo spremenit v Quadro pa potrebuješ samo spremenjene gonilnike tako da ni potreben noben fizični poseg na kartico. Kartico z tako spremenjenimi gonilniki so testirali ter dokazali da je grozno hitrejša v specifičnih programih (tu igre odpadejo).
Kartica pa pride 30/36k.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Dami ::
Če že maš odobren tak velek proračun, pol si kup kakega gforca3 pa po možnosti eno bolš firmo k yuan (kak asus al pa hercules) pa pol tistga prerihti v quadrota. Sam mislim da še niso prišli gonilniki za quadro 3 ven. Or am I wrong?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
OrlyTM ::
Gonilniki za Quadro (katerikoli) so v Detonatorjih!
GeForce 3 ... preden ga boš kupil, ga ornk pretestiraj glede samega prikaza 2d slike. Jest sm mel s tremi slabe izkušnje. Ne rečem, da so vsi zanič, samo trije primerki, ki sem jih testiral sam, so bli.
lp
OrlyTM
GeForce 3 ... preden ga boš kupil, ga ornk pretestiraj glede samega prikaza 2d slike. Jest sm mel s tremi slabe izkušnje. Ne rečem, da so vsi zanič, samo trije primerki, ki sem jih testiral sam, so bli.
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
igorb ::
Najceneje prides skozi, ce nabavis navadno GF2 Pro in uporabis programcek Soft Quadro. Sprobano in deluje tipi-topi, vendar moras uporabit ta stare driverje (12.XX recimo) in ne XP. Problem pri GF kartah je slaba kvaliteta slike na visokih resolucijah >1280, da ne govorim da je slika na 1880 ali na 2048 cisti podn za razliko od recimo Oxigen kart ali pa od pol cenejsega Matroxa G450. Navadne ge-force karte niso primerne za cad, ce ne uporabljas Soft-Quadro programcka, ker postane zadeva prevec pocasna v primeru, ko imas odprtih vec oken, ali ce postane design obsezen. Ce imas moznost naj ti prodajalec vtakne posamezno karto v gajbo, potem se pa na konkretnem CAD-programu pogleda, ali stvar laufa tako kot mora ali so driverji en velik podn.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nvidia opušča podporo za starejše grafične karticeOddelek: Novice / Grafične kartice | 5325 (4327) | MrStein |
» | Mod TI4 v quadroOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1540 (1259) | Dr_M |
» | A bi biu kdo prpravln stweakati Gefore2 u Quadro2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1010 (830) | Gh0st |
» | Katero workstation graficno?Oddelek: Kaj kupiti | 1679 (1399) | Senitel |
» | Turn your GeForce256/ 2 GTS/ 2 MX into a Quadro/ 2 Pro/ 2 MXROddelek: Zvok in slika | 1301 (954) | Pisk |