Forum » Navijanje » GiGa Hz Sistem
GiGa Hz Sistem
ginekolog ::
Rad bi imel sistem z gigaherzi ali pa vec
Imam BF6, najnovejsi flash tak da MB ni problem. Rabim pa predvsem procesor, ki se bo uklonil mojemu navijalskemu nagonu...torej iscem najboljse razmerje med ceno/hitrostjo --> hkrati pa zelim da bo sel na giga! Seveda mi je jasno da nix ni 100% ampak vseeno! Kaj svetujete, HardCore OverCloackerji ???
LP, Jani
Imam BF6, najnovejsi flash tak da MB ni problem. Rabim pa predvsem procesor, ki se bo uklonil mojemu navijalskemu nagonu...torej iscem najboljse razmerje med ceno/hitrostjo --> hkrati pa zelim da bo sel na giga! Seveda mi je jasno da nix ni 100% ampak vseeno! Kaj svetujete, HardCore OverCloackerji ???
LP, Jani
Belac ::
nisem glih neven mak overclockar ma jst ti prporočam kakega durona800 al tb800 al več!!sam rabu boš pa hlajenje močno!! moj .predlog
frudi ::
kupi athlona 1.2 GHz - problem rešen
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Predator ::
BTW duroni in tb-ji ne pašejo na plate za intle;
poskusi z P3650 al pa 700,odvisno kakšen ram maš ( 133 al 100); hlajenje pa minimalno gorb, pa tudi nekaj za ohišje ne bi bilo slabo; pol pa z nekaj sreče bi moglo uspet;
poskusi z P3650 al pa 700,odvisno kakšen ram maš ( 133 al 100); hlajenje pa minimalno gorb, pa tudi nekaj za ohišje ne bi bilo slabo; pol pa z nekaj sreče bi moglo uspet;
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
EASYdoor ::
ja rata ti tut z coppermine 650 pa kaksno orenk hlajenje je zazeljeno
...svet ni eden, svetova sta dva - PA JA :)))...
Cr00k ::
men sploh ni zanimiv..kupt 1.2Ghz proc..pa rect da mam vec k giga...bol zanimiv...(vec adrenalina)..ce ti uspe kksnga durona al pa celerona okol 700Mhz cez giga navit :)
Hja PIII je ze ql ja... samo tut stane kr nekaj (pod 50k se skoraj ni za pogovarjat) ... in to takoj vec ni "cost/effective". Ceprav sem videl PIII 667 slot1 tut za 40k(AVS), nevem, ce bi 667 slot1 sel na giga? Drugace pa razmislajm o C2 700 CCO stepping... in ce bo zegn bo sal na giga menda.. hope. Mogoche pa bom tut pocakal na C2 800+.. oni pa upam da bodo tut sli tk navijat kot dosedanji
Jani
Jani
Shadowman-x ::
Najboljše razmerje med ceno in verjetnim uspehom približati se 1GHz ima procesor Celeron-II 633 - cco step. Morda bo potrebno malo dela, vendar kot sem že omenil je verjetnost največja.
shadowman: hja s teboj se se najbolj strinjam...
Ceprav bom mogoche pocakal na C800 ... in ga skusal naviti na 1,2 GHz... Sljurp!!! Ceprav osebno mocno dvomim da bo to slo..ker potem bi moral dat takt na 150*8=1200.. huh to pa je mnogo :)
Tnx & enjoy
Ceprav bom mogoche pocakal na C800 ... in ga skusal naviti na 1,2 GHz... Sljurp!!! Ceprav osebno mocno dvomim da bo to slo..ker potem bi moral dat takt na 150*8=1200.. huh to pa je mnogo :)
Tnx & enjoy
msmiha ::
Jes bi ti predlagal Celerona 700 z Golden ORBom.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Loki ::
Vjj dej mi definiraj pojem malo boljse hlajenje. (kaj to zate pomen, ne pa da bodo zdej vsi pisal v ta topic, da nimam pojma).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri CPU mate in utemeljite zakaj? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 24562 (16342) | 54j0 |
» | Kateri procesor imate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8445 (5846) | GamingFish |
» | Ali se da celerona 667 MHz na 1GHz?Oddelek: Navijanje | 1449 (1127) | TribesMan |
» | Lastniki Celeronov 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4199 (3497) | Boško |
» | A ga je kdo bolj navil ?? :)Oddelek: Navijanje | 960 (763) | Lucio |