Forum » Omrežja in internet » Bizaren problem z Wireless G Router
Bizaren problem z Wireless G Router
gkovac ::
Najprej opis:
Imam Belkin Wireless G Router in dva računalnika. Eden (moj) uporablja direktno UTP povezavo v router in drugi (sosed) wireless kartico. Internet deluje brez problemov, problemi se pa pojavljajo, ko hočeva oba igrat Age Of Empires preko MS Zone.
Kaj se zgodi? - pred restartom routerja in dsl modema
Oba se lahko brez problemov priklopiva na Zone in mirno čakava na špil. Če igro hostam jaz ali on prideva v igro samo midva in nihče drug. Če igro hosta nekdo drug (po navadi še en kolega) ne prideva v igro skoraj nikoli oba.
Kaj se zgodi? - po restartu routerja
Poiskusno se zberemo v sobi vsi trije. tretji kolega hosta špil in oba z sosedom prideva v game. Od sedaj naprej bo obema Zone in špil deloval brez problemov.
Sem totalno zmeden... če bi imel router narobe nastavljen mi SPLOH nebi delal... zato mi ni jasno kako lahko enkrat dela in enkrat NE. Ima kdo podobne težave ali pa če kdo ve kaj je narobe s tem routerjem. HVala že v naprej!
Imam Belkin Wireless G Router in dva računalnika. Eden (moj) uporablja direktno UTP povezavo v router in drugi (sosed) wireless kartico. Internet deluje brez problemov, problemi se pa pojavljajo, ko hočeva oba igrat Age Of Empires preko MS Zone.
Kaj se zgodi? - pred restartom routerja in dsl modema
Oba se lahko brez problemov priklopiva na Zone in mirno čakava na špil. Če igro hostam jaz ali on prideva v igro samo midva in nihče drug. Če igro hosta nekdo drug (po navadi še en kolega) ne prideva v igro skoraj nikoli oba.
Kaj se zgodi? - po restartu routerja
Poiskusno se zberemo v sobi vsi trije. tretji kolega hosta špil in oba z sosedom prideva v game. Od sedaj naprej bo obema Zone in špil deloval brez problemov.
Sem totalno zmeden... če bi imel router narobe nastavljen mi SPLOH nebi delal... zato mi ni jasno kako lahko enkrat dela in enkrat NE. Ima kdo podobne težave ali pa če kdo ve kaj je narobe s tem routerjem. HVala že v naprej!
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83540 (15301) | brez-imenko |
» | Težava pri nastavitvi Linksys WRT160NLOddelek: Omrežja in internet | 5029 (4266) | Spajky |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11622 (9133) | Kyou |
» | Šeenkrat težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1857 (1233) | frost666 |
» | server na kabluOddelek: Omrežja in internet | 1473 (1090) | mh8759a |