» »

web hosting - pay

web hosting - pay

matic ::

Zanima me kaj je dobreg od ponudnikov za gostovaje strani. Gre se v bistvu za naso firmo, rad pa bi da je cim vec podpore (asp, php, sql, itd) se bolj pa je vazna cena.. cim ugodneje in cim bolj zanesljivo.. od tujih inm domacih ponudnikov! Kdo ima kake izkusnje.. meni je trenutno se najbolj vsec in zanimiv tale:
http://hosting.xnull.com/

Vasa priporocila?

DeViCeD ::

Poskusi pogledat: tole
PHP, MySQL, CGI, SSI ... ASP ni! ;-) Microsoft Free ;-)
Majo tud celovito ponodbo ...

Lp,
Dejan
So, if I press C, E and G I play C?

Elemen_T ::

damnit!
Dejte no lde. Tak topic je odprt skoraj vsake dva dni.

matic ::

dej no elemnt preber besdil!! tak topic ni odprt vsak dan .. folk vsak dan sprasuje za free serverje! Jest pa rabim nekej zanesljivga! In sem pac zato prpravlen placat ker med vsemi tistimi krap free serverji ni cist noben skos gor - nima 100% uptima, noben nima nevem kakega vredi supporta in vse kar obljubljajo pol ne dela itd itd Ce se pa motim se pa opravicujem! (..potem pa bom full vesel ce link napises :))

Loki ::

Kaj pa tole?

ASP, PHP, ColdFusion, SQL baza...
I left my wallet in El Segundo

Elemen_T ::

matic: Oprosti.
Sem mislil da berem nekaj drugega...ali pa sem res bral drug topic 0:).

Če je tako...ti pa toplo priporočam Mojstreznik.com
Jest imam gor stran par mesecev pa VSE dela bp.
Polega tega pa je stvar sila poceni in podpira svašta (perl,php,sql,ssl,telnet,CP2,...)

Fora je ta, da je server lociran v tujini. Ima sicer hitre vode (ZELO) in tudi zmogljive strežnike, a je neprimerljiv npr. s siolom.
Vseeno pa dela kokr tok hitro.

V primeru da rabiš hitre vode se obrni na kelt.si oz butale.com kjer je hosting tudi pocen...omrežje pa šiba prek slovenije.

Pozdrav!

matic ::

pol vsi skor nekako mente da mamo v slo dost mocne serverje.. hih nism si mislu.. zdej sicer gostujemo na k2.net pa mi ni naj naj.. malo zastarel vse skup.. nuc updata pa tut support je tak tak.. Kaj pa kak server v zujini? Se jih sploh splaca gledat?

Ce ma kdorkoli se kaka slo // tuja priporocila.. veselo na dan.. seveda prosim serverje kot se sika ne pa neke fore ala modronebo al kaj tazga. (sory ampak omenjena stran deluje ze na pogled precej khuuh)

Elemen_T ::

Modronebo sploh ni slab server. Kar hitro se odnese.

No...ko si ravno omenil tehnično pomoč. Mojstreznik.com jo ima. In povrhu ODLIČNO. Odgovorijo praktično vedno takoj, najkasneje v 12 urah. ampak to je res najkasneje.Poleg tega pa odgovorijo na konstruktivni ravni.

TheHijacker ::

Sam sem s modronebo.net zelo zadovoljen...
http://www.google.si

matic ::

gledam ravno.. ampak.. mojstreznik.com.. se nekako najboljsi kar sem jih videl v slo.. samo vseeno glede na konkurenco v tujini je 5 poddomen kar malo malo.. nevem zakaj se pri tem toliko spara.. ce je lahko 400 mailov zakaj .. v cem je potem problem pri poddomenah?? 2. ce se glede na stevilo sql baz je ziva bedarija.. obicajno je bolj pomembna velikost baz!! 3. ni asp podpore(njamanj grozno ampak vseeno slaba tocka) 4. gostovanje dodatne domene u ibber drago.. sploh nebi pricakoval nevem kakega extra placila zato.. prav tako je z bazami.
Prakticno me najbolj moti premalo poddomen in dodatne domene//poddomene ter premalo baz in previsoko doplacilo zato. Cena nekako solidna se posebej ce bi bili malo boljse zg. nastete slabosti glede na to da nisem nikjer zasledil podpore asp (ker je pac server na linuxu ampak v koncni fazi je tudi asp uporaben in acces baze).

rc-car ::

Jest sem z mojstreznik.com zelo zadovoljen.
Imamo XL paket + 100 MB, vendar se problem pojavi takrat ko je server zelo (beri: veliko bolj kot slo-tech ;)) obremenjen, ker se nam je za nekaj ur sesula MySQL baza...

Drugače pa je hitrost, support in nasploh vse super!

Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

matic ::

Kaj pa je to zaena stran?

Aja.. kaj pa registracija domen? Kje se ta najbl splaca oz. kje je najcenejsa?

rc-car ::

Domeno je najbolje registrirat pri podjetju, pri katerem boš imel potem tudi zakupljen prostor, ker je tako najmanj komplikacij,

Drugače pa je tista stran WorldPatches.com
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

UrMaN ::

Sicer sem na podoben post že odgovoril, ampak naj bo še enkrat. "Kakorkoli... Informirajte se na večih straneh... Morda ni odveč poskusiti tudi tule. Enoletna registracija domene 4.000,00 SIT + 3 mesece brezplačnega gostovanja na strežniku. Več poznaš, več veljaš. ;)" Registriraš lahko domene tipa .com, .net, .org, .cc, .tv, od 10. oktobra naprej tipa .info in od 15. oktobra naprej tipa .biz - Imaš dostop do upravljanja z domenami, sam lahko spreminjaš kontaktne podatke, informacije o domeni ter seveda imenske strežnike (DNS). Svašta ane. :)

TinkaPinka ::

[UrMaN], ta post si poslal že večkrat. Dovolj imaš oglaševanja.
I am easy to please as long as I get my way.

SLOWWWeb.net ::

Ljete, ce zelite imeti kar se le da 100 zanesljivost, potem izberite netsi.net. Cena je glede na zakupljen prostor vec kot ugodna. Streznik pa uporabljajo tudi slovensko priznane in uveljavne stranke!

P.S.: Siol pa po zmogljivosti pred njimi pogrne na celi črti:D:D:D!
__________________________________________________
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security solutions
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani

Ales ::

Glede ASP in UNIX strežnikov je tako, da je ASP podporo načeloma možno imeti. Obstajata tako Apache ASP kot Chillisoft ASP, vendar ni tako preprosto.

Apache ASP je precej drugačen od MS in ne podpira npr. JDK, Chillisoft je po sintaksi bližje in kar v redu produkt. Res je, da je ASP podpora za UNIX strežnik precej potratno opravilo. Porabi toliko resursov strežnika, da je skoraj nihče resen ne ponuja. Vsaj ne za velike aplikacije.

Nikakor pa ni mogoče na UNIX strežniku uporabljati Access ali SQL baze. MS only.

Torej: ASP in access na UNIXu ne gre. Mogoče pa je uporabljati ASP in mySQL, postreSQL, oracle... Prav tako je mogoče uporabljati ASP na UNIX strežniku, ki pa dostopa do poljubne MS baze na drugem (MS) strežniku.

Ampak, razen če res ni izvedba aplikacije možna le v ASP, veliko preprosteje je na UNIX strežniku uporabiti PHP+mySQL...

Glede poddomen je tako, da je pravzaprav odvisno za kaj jih človek potrebuje. Ni pa pravzaprav nobene ovire, da jih ne bi imel pri enem accountu 100... Pa jih kdo potrebuje toliko?

Veliko ljudi ima poenostavljeno predstavo o tem, kaj poddomena ali več domen pomeni za gostovanje. Je razlika ali so vse domene usmerjene na root, ali na posamezne poddirektorije, datoteke, ali imajo svoj email, itd. Vse to pomeni tudi obremenitev za strežnik.

lp,
Aleš

UrMaN ::

Kakorkoli že...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljši slovenski webhosting

Oddelek: Omrežja in internet
111522 (1151) Ales
»

mojstreznik.com

Oddelek: Omrežja in internet
361695 (934) Ales
»

Najugodnješi webhosting pejđ?

Oddelek: Omrežja in internet
232097 (1764) Primoz
»

Web gostitelj

Oddelek: Omrežja in internet
221070 (868) Ales
»

www gostiteljstvo (na veliko)

Oddelek: Omrežja in internet
212130 (1821) Ales

Več podobnih tem