Forum » Programska oprema » WinFast TV 2000 XP RM Edition
WinFast TV 2000 XP RM Edition
zivc ::
Živjo!
Jes mam zgori umenjeno kartico, namontiral so mi jo že u Trgovini. Zdej k prklopm mi noče predvajat zvoka. Pa tm k maš Audio-out control line, sm že vse probu, pa ni nč. Pa nevem k maš tm za naštimat al Antena al Kabl, pol maš pa zgori države, pa ni SLovenije, pa envem, kero nej dam? P zanima me če se da, kej da bi sam naštimu programe, a je tko kokr ti jih da comp?
Sm bl začetnik s compi.
Prosm pomagite!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala že vnaprej!!
Jes mam zgori umenjeno kartico, namontiral so mi jo že u Trgovini. Zdej k prklopm mi noče predvajat zvoka. Pa tm k maš Audio-out control line, sm že vse probu, pa ni nč. Pa nevem k maš tm za naštimat al Antena al Kabl, pol maš pa zgori države, pa ni SLovenije, pa envem, kero nej dam? P zanima me če se da, kej da bi sam naštimu programe, a je tko kokr ti jih da comp?
Sm bl začetnik s compi.
Prosm pomagite!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala že vnaprej!!
SebaR ::
Prvi link v Googlu mi je dal TOLE. Včasih se splača mal pogledat :P
Pa sam lahko premečeš programe po tem ko ti jih preišče. Državo pa izberi Avstrijo recimo.
Pa sam lahko premečeš programe po tem ko ti jih preišče. Državo pa izberi Avstrijo recimo.
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
Ja v linku sem dal rešitev za tvojo težavo. Ali si probal?
V nastavitvah tv kartice izberi tako kot imaš priključeno na zvočno: AUX ali pa LINE-IN.
V nastavitvah tv kartice izberi tako kot imaš priključeno na zvočno: AUX ali pa LINE-IN.
zivc ::
Ej šezmer ne dela, a je možn da so mi u trgovin pozabl audio kabl prklopt??
Če gdo kej ve, nej plis plis plis plis plis plis plis plis pomaga!!!!!!!!!
Hvala!!
Če gdo kej ve, nej plis plis plis plis plis plis plis plis pomaga!!!!!!!!!
Hvala!!
Odpri računalnik in poglej če gre kakšen kabelček iz TV kartice v osnovno oz. zvočno kartico.
Lahko je pa tudi tako nareto da moraš priklopiti na zadnji strani računalnika priložen kabel v modro "vtičnico" na zvočni kartici.
Lahko je pa tudi tako nareto da moraš priklopiti na zadnji strani računalnika priložen kabel v modro "vtičnico" na zvočni kartici.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS office 2000 service pack 1a - Full (administrative)Oddelek: Programska oprema | 1359 (1072) | TheHijacker |
» | Android hekaton, Glasba & internet, Interaktivno oblikovanje & Poetika vsakdanjih preOddelek: Novice / Kiberpipa | 2895 (2512) | Tear_DR0P |
» | Klicanje datoteke v PHPOddelek: Izdelava spletišč | 1134 (988) | BlueWhale |
» | Resnična resničnost, part 110 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / RTV Slo | 11198 (7341) | CaqKa |
» | ramOddelek: Pomoč in nasveti | 1181 (963) | fictionel |