Forum » Omrežja in internet » Strani za shranjevanje podatkov??
Strani za shranjevanje podatkov??
poluks ::
glede na to da je tran www.shrani.si trenutno prenasicena pa me zanima ce pozna kdo se kako stran kjer se da podobno shranjevat slike/filmcke in podobno?
ima mogoce slo-tech kaksno svojo bazo za to, glede na to da sem vidu da nekateri moderatorji dajejo slike gor namesto nekaterih k ne znajo nimajo kam dat itd
Lp
ima mogoce slo-tech kaksno svojo bazo za to, glede na to da sem vidu da nekateri moderatorji dajejo slike gor namesto nekaterih k ne znajo nimajo kam dat itd
Lp
poluks ::
BlazP ::
Men megaupload dela normalno. Mogoce sam na trenutke kej zataji. Mel sm pa en cajt probleme, ko mi FF ni hotu nalozit cele strani (gumbov npr). Z IEjem ni bilo problemov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol TV STB - softwareOddelek: Omrežja in internet | 10471 (3243) | Klemen Košir |
» | Mega dva dni pozneje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17283 (12053) | BaToCarx |
» | Megaupload nedosegljiv, operaterji aretirani (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 63510 (52552) | Gavran |
» | Google degradira strani z veliko "take-down" zahtevkiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7511 (5871) | techfreak :) |
» | FileSonic onemogočil deljenje datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 19614 (16738) | SuperVeloce |