» »

Problem z kopiranjem na disk

Problem z kopiranjem na disk

sand ::

Imam problem z kopiranjem iz cd-ja na disk.Ko mi začne kopirati iz cd ja na disk mi piše hitrost kopiranje kot da kopiram preko mreže. Mreža tu nima nobene veze. Mene sam zanima kako naj to popravim da mi bo normalno kopiral kot prej. Hvala za pomoč.

OmegaBlue ::

Sem ti premaknil temo - nima kej iskat v omrežjih. Drugače pa povej kje kopiraš s katerim programom - po možnosti priloži še kakšen screenshot.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Živjo. Vse je to lepo in prov samo kako screen shot naredit mam en program sam ga ne znam v to polje vnest (program je screen shot maker). Lepo prosim če kdo ve za kak enostaven program za shote delat in vnašat v temo. Hvala.

Kopiram z total comanderjem. Screen shota ne znam vnest v temo! Rad bi samo da mi se mreža ne vmešava v kopiranje.Ko kopiram zgleda da mi prenaša podatke preko mreže in če takrat odprem internet explorer mi kopiranje pade za pol. Kako naj to težavo odpravim. Lepo prosim za odgovore

Total commander prikazuje hitrost pri vsakem kopiranju in če vidiš KB/s to še ne pomeni da se mreža kaj umešava. Hitrost ko odpreš IE ti upade ker računalnik začne početi se kaj drugega po disku kot samo kopirati..

Hvala. Sam še neki me zanima zakaj pa pol ko odprem IE pade hitrost tolk da mi kopira en cd tud po eno uro dol na disk. Prej nisem imel nikoli teh problemov ponavadi mi rabi cca minuto do dve

Pa na sestrinem računalniku ki ga imam vezanega preko routerja mi tega ne počne ni nobene hitroski (kb/s) lepo kopira.

Mogoče na divje ugibam ampak uporabljaš IE si pregledal računalnik za spywarom/virusi?

Redno pregledujem računalnik z ad awarom, redno čistim register z registry mechanicom... Sej pravium odkar sm priklopil dva računalnika preko routerja mi se to dogaja a veš mogoče kak dober program za pregled compa

einstein2 ::

Formatiraj pa se enkrat naloz M$, bolje Linuxe.
Ni lahko biti mlad!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 8.1 - admin right

Oddelek: Pomoč in nasveti
211452 (1162) Grega_K
»

Zaklenite prenosnik s pomočjo mobilnega telefona

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
345110 (2887) Opkow