Forum » Hlajenje in modifikacije » Nov bios
Nov bios
xpozed ::
Zdej bi vas pa prosu, da mi natancno opisete postopek kako in s cem nej flasham bios na moji abit BH6 plati! pa prosm natancna navodila, ker nocm unict plate...
Lucio ::
sej ti vse piše na priročniku in tudi na netu. Rabiš AWDFLASH.EXE in xxx,bin file. Oba dobiš na Abitovi strani.
Kar pogumno, nimaš kaj zjebat.
Kar pogumno, nimaš kaj zjebat.
msmiha ::
Če daš BIOS, ki je namenjen samo za to plato nimaš kaj zajebat, ker ti BIOSi 100% delajo.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Ja sm postimal zadevo, sam kolk so bedni, voltage na cpu so se vedno pustil samo do 2.3 V... ZGUBE
crusader ::
emm..na bh6-ki lahko gre voltaža tudi do 2.7v.Ampak ze pred flashanjem moras met nastimano na 2.3 volta in pol pri flashanju uporabit /cc parameter.men je delalo..
msmiha ::
V BIOSo nastaviš voltažo na 2.3V kolk sem jaz razumel pol pa sam normalno flešaš BIOS
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Sm dal na 2,3 V pa sm pol se enkrat flashal, sam je isto ostal samo do 2,3V !!! kaj mi je storiti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C700@1176 !!!Oddelek: Navijanje | 1264 (948) | celica |
» | Navijanje Celerona 400?Oddelek: Navijanje | 1316 (1011) | McWolf |
» | c400@672, bodo PCI komp. zdržale?Oddelek: Navijanje | 1433 (1091) | burekar |
» | BH6-več kot 2.3V-kako???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (914) | burekar |
» | bh6 PROBLEM Z VOLTAŽOOddelek: Strojna oprema | 836 (692) | Lord British |