Forum » Hlajenje in modifikacije » bakrena ploščica za odrezat
bakrena ploščica za odrezat
burekar ::
Rabu bi eno bakreno ploščico, da bi jo dal v prostor, ki je med zeleno površino mojega celerona in med vodnim blokom.
Na sredini mora imeti luknjo, da bo lahk9o imelo procovo jedro še vedno direkten stik z blokom.
Mere
50*50*1mm
Luknca:
Jedro je pravokotne oblike. Z dveh nasprotnih si strani je jedro oddaljeno od vsakega roba po 19mm, z drugih dveh nasprotnih si strani pa 20mm.
A bi znal to kdo naredit, kolk bi me to stal, ter približno koliko bom profitiru pri temperaturi?
Na sredini mora imeti luknjo, da bo lahk9o imelo procovo jedro še vedno direkten stik z blokom.
Mere
50*50*1mm
Luknca:
Jedro je pravokotne oblike. Z dveh nasprotnih si strani je jedro oddaljeno od vsakega roba po 19mm, z drugih dveh nasprotnih si strani pa 20mm.
A bi znal to kdo naredit, kolk bi me to stal, ter približno koliko bom profitiru pri temperaturi?
- spremenilo: burekar ()
burekar ::
Halo, a se bo kdo javu, da je sposoben to nardit. Al mi pa vsaj povejte, kje se da v Celju kupit eno majhno bakreno ploščico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ati 9800 pro in vodni blok zanjo?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1656 (1261) | MrGTO |
» | Abit nf7-s -Gretje south bridgeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1425 (1093) | Grimlord |
» | Termalni trak?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1133 (988) | kuglvinkl |
» | WATER COOLING Moja zadnja tema preden grem v vojsko !!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1325 (1011) | zile |
» | vodno hlajenje....Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1829 (1748) | element |