Forum » Omrežja in internet » kabelski internet + brezžično omrežje
kabelski internet + brezžično omrežje
kingkong ::
zanima me kateri brezžični modem najboljše deluje (po vaših izkušnjah) s kabelskim inetrnetom.
prebral sem sicer ogromno nekih testov, ki se med sabo precej razlikujejo, zato me zanima katere so tiste firme, ki so najbolj zanesljive.
največkrat se namreč omenja Linksys, Belkin, Asus,... no z asusom sam nimam prijetnih izkušenj.
vsaka pomoč bo dobrodošla, saj mislim v kratkem nabavit brezžično napeljavo.
prebral sem sicer ogromno nekih testov, ki se med sabo precej razlikujejo, zato me zanima katere so tiste firme, ki so najbolj zanesljive.
največkrat se namreč omenja Linksys, Belkin, Asus,... no z asusom sam nimam prijetnih izkušenj.
vsaka pomoč bo dobrodošla, saj mislim v kratkem nabavit brezžično napeljavo.
kingkong ::
kaj nima nihče doma brezžičnega omrežja?
pa kakšne so vaše izkušnje z routerji ala dlink, belkin,...
pa kakšne so vaše izkušnje z routerji ala dlink, belkin,...
MUC ::
nekateri kabelski modemi imajo veliko težav, če je v bljižini wireless router. Razdalja mora biti med njima vsaj neka metrov, drugače izgubijo sinhronizacijo... čudn
laik ::
Jst mam Thompsonov wireless modem, kupil sem ga od Telemacha ob priklopu na kabelski net, tko da mi je njihov tehnik takrat vse lepo nainstaliral (zaklenil MAC naslove itd) in dela vse v redu. Vsebuje pa tud DHCP in firewall, tak da je v bistvu modem in router v eni skatlici. Bojda ti wireless modemi bols nesejo signal kot wireless routerji, stanejo pa priblizno isto... Aja, seveda lohk se zmeri en komp priklopis na modem z UTPjem ali celo z USB-jem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568558 (5387) | c23po |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7307 (5312) | jancus |
» | prekinjanje internetne povezaveOddelek: Omrežja in internet | 2272 (1674) | m0LN4r |
» | brezžična povezava dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 4310 (4176) | Yacksy |
» | Katerega od teh 4 routerjev naj vzamem?Oddelek: Kaj kupiti | 3352 (2329) | malinavc |