Forum » Pomoč in nasveti » Problem z particijo
Problem z particijo
Dixan1 ::
Jz mam disk razdeljen na C in D particijo. Windowse sm dal se 1x gor in s tem formatiru C particijo. Ce hocm odpred D me uprasa ce ga hocm formatirat. Ce dam desn klick na My computer pa disk managment pa pogledam D disk: file system ne pise nc (ne pise NTFS). A kdo ve kako bi repairu D particijo ker mam gor podatke k jih nocm zgubit? plz help
Goldee ::
Pozna kdo kak program, da, ko formatiras disk, ti poskusi obnoviti podatke nazaj (se mi je nek zagonski del zjebal pa sem formatiral - zdaj bi pa rad kaj nazaj dobil)?
Hvala
Hvala
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
StratOS ::
Goldee
Če narediš low-level format diska podatkov zagotovo ne boš dobil nazaj, če narediš pa hitri format pa obstaja veliko programov, ki povrnejo TOC diska in datoteke.
Pozna kdo kak program, da, ko formatiras disk, ti poskusi obnoviti podatke nazaj
Če narediš low-level format diska podatkov zagotovo ne boš dobil nazaj, če narediš pa hitri format pa obstaja veliko programov, ki povrnejo TOC diska in datoteke.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: StratOS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zbisani podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1023 (912) | TOP |
» | Pomotoma formatiran disk-kako rešiti podatke?!?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5661 (5092) | bluefish |
» | Particija izginila -- pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1316) | misso |
» | kako "odformatirat" trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1037) | NevarHere |
» | kaj je zdaj s tem FORMATIRANJEM?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1286 (1036) | SLO-Security |