» »

Kaj je narobe z računalnikom?

Kaj je narobe z računalnikom?

flashek ::

kupil sem plato Asus a8n deluxe in procesor AMD 3000 venice.prej sem imel pentiuma in asusovo plato.zamenjal sem jo, grafično sem dal enako nt ko je bila prej(sapphire x600pro 256mb)
pol sm pa na novo naložo računalnik pa mi je zaštekal ko sem nalagal SP2 pa sm ga mogo resetirat.pol pa ni delav več vredo.zato sm ga še 1x naložu.zdaj pa mam problem.ko prižgem računalnik rabi okrog 2-3 min da pride v winse.
drugi problem pa je da ko imam naložene driverje za grafo, ko pridem v vinse se mi povsod vidijo take pilkice.kot da bi se grafa pregrevala.na njen imam Zalman Heat-Pipe VGA ZM80D.vendar mi je v prejšnem računalniku grafična delovala čist vredu.
prosim za kake nasvete
AMD Athlon 64 3000+ ; 2x512 MB ; Radeon X700 pro ; ASUS A8N-SLI Deluxe

jurre ::

to je zato ker si sel na amd:D joke!
A je graficna kj vroca? si probal gonilnike zamenjat? Sam ce so pikce ponavadi s kartico ni ok...
a windowsi ti potem delajo ok?

flashek ::

hehe
ni vroca.zj sm tut dav tisti hladilnik nazaj ki je biv v orginalu.gonilnike sem tut menjal že
ja pol k pride v winse dela vse normalno..no razn teh pikic...sej tut js mislim da je grafa šla...sem pa tut vidu zj na spodni strani grafe tako belo...tk ko da bi...hmmm....se kaj polilo gor.
AMD Athlon 64 3000+ ; 2x512 MB ; Radeon X700 pro ; ASUS A8N-SLI Deluxe

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eVGA GeForce 8800gts

Oddelek: Pomoč in nasveti
211379 (1095) akasa
»

razlike v voltaži... (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
764726 (3590) Pyr0Beast