Forum » Pomoč in nasveti » Gericom Cinema xxl -problem
Gericom Cinema xxl -problem
wishmaster ::
V avstriji sem si kupil omenjeni prenosnik.
Problem je da mi v biosu zazna sam 8,9 giga(cel disk je 80 giga),ko hočem nameščati windowse xp ,se diska sploh ne da formatirat.Igral sem se z nekimi dosovskimi programi in v tistih je zaznal 76 Giga disk.Drugače vidim samo disk c: ki se ga ne da formatirat (velik 8,9 giga ).Zanima me kje bi bil problem
Ali ima prenosnik preload particijo (podobno kot ibm ,ob pritisku F11 se ti začnejo nameščat windowsi).
Problem je da mi v biosu zazna sam 8,9 giga(cel disk je 80 giga),ko hočem nameščati windowse xp ,se diska sploh ne da formatirat.Igral sem se z nekimi dosovskimi programi in v tistih je zaznal 76 Giga disk.Drugače vidim samo disk c: ki se ga ne da formatirat (velik 8,9 giga ).Zanima me kje bi bil problem
Ali ima prenosnik preload particijo (podobno kot ibm ,ob pritisku F11 se ti začnejo nameščat windowsi).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft v aprilu pripravlja nov rekordni popravni torekOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9951 (7848) | SLO_Matej |
» | formatiranje 1 tb diska? 24gb manjkaOddelek: Strojna oprema | 2797 (2281) | BigWhale |
» | Vaš sanjski računalnikOddelek: Loža | 2764 (1809) | Pyr0Beast |
» | Pretvorba DIVX v KVCD-kako zapečt z dvd pekačemOddelek: Zvok in slika | 1560 (1481) | CaqKa |
» | Problemi z diskom in WIN XP inštalacijo, HELP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 852 (821) | Lith |