Forum » Igre » Enemy teritory ne dela
Enemy teritory ne dela
Psycho22 ::
Pozdravljeni!
Moj problem je že omenjen v naslovu, namreč enemy teritory igra za igrat preko mdmrežja mi noče delat.
Najprej sem jo inst. in je lahko cca. en mesec delala vendar je malo "trokirala"(blokirala, se zaustavljala). Kmalu se je začel pojavljat problem ker ni prikazovalo serverjev vendar takarat jih je vsaj po nekaj minutah pokazalo. Sedaj pa noče niti pokazat več...
Moj računalnik:
-amd atahlon 2600+ 1.92 ghz
-512mb ram
-ati radeon 9600xt
- windows xp
mislim da najpomembnejše je napisano
Prosim pomagite!!!
Moj problem je že omenjen v naslovu, namreč enemy teritory igra za igrat preko mdmrežja mi noče delat.
Najprej sem jo inst. in je lahko cca. en mesec delala vendar je malo "trokirala"(blokirala, se zaustavljala). Kmalu se je začel pojavljat problem ker ni prikazovalo serverjev vendar takarat jih je vsaj po nekaj minutah pokazalo. Sedaj pa noče niti pokazat več...
Moj računalnik:
-amd atahlon 2600+ 1.92 ghz
-512mb ram
-ati radeon 9600xt
- windows xp
mislim da najpomembnejše je napisano
Prosim pomagite!!!
@slo-one: kakšen load oz. kje se nahaj ta load, v menuju ga ni
@dolegar: obliž- a to misliš update, updejtu sm ga in zdej mam verzjo 2.60
@dolegar: obliž- a to misliš update, updejtu sm ga in zdej mam verzjo 2.60
Slo-One ::
zaženeš igro
pol maš en gumb ko gor piše mods ga klikneš
v tistem menuju izbereš etpro in load
pol pa greš pod PLAY ONLINE
pol maš en gumb ko gor piše mods ga klikneš
v tistem menuju izbereš etpro in load
pol pa greš pod PLAY ONLINE
slo-one a si sigurn da misliš wolfenstajn enemy teritory kr jzt tega gumba "mods" nism dobu nikjer...
Zdej sm ponouno inst. et s tem da sm prej zbrisu use fajle k so ostali gore in se je u meniju pokazu "mods" sm ga kliknu sam seznam je prazen ni nobenga etproja gore. Ve kdo zakaj tko oz. zakaj sploh zajebava igrca k mi je della pred enim msecm, je možno da so kaki spyweri zajebali situcaijo... veseu bom usakega predloga za to stvar rešit.
Testman42 ::
Emmm.. Yo
A ma kdo kako idejo zakaj je men pr ET-ju ki ga zaganjam na Linuxu (brez Wine-a) v vsej zgodovini odkar sem inštaliral pokazal največ 40 fps kljub temu da imam na low ter da imam dvojederni intel 1,8 Ghz pa tut kar solidno grafično pa ADSL...??
A ma kdo kako idejo zakaj je men pr ET-ju ki ga zaganjam na Linuxu (brez Wine-a) v vsej zgodovini odkar sem inštaliral pokazal največ 40 fps kljub temu da imam na low ter da imam dvojederni intel 1,8 Ghz pa tut kar solidno grafično pa ADSL...??
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Testman42 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wolfenstein - Enemy Territory (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Igre | 81298 (7377) | Superboyy |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15691 (9352) | Tilen |
» | F.E.A.R. COMBAT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 11694 (8100) | gansta |
» | America's Army Slovenski KlanOddelek: Igre | 4886 (4389) | mohha53 |