Forum » Programska oprema » Black-Ice
Black-Ice
SkIDiver ::
En model tuki na Slo-Techu je enkrat povedu da je Black-Ice najboljši protipožarni zid(softwerski). No mene zanima kje se da to nabavt original. Vesel bi bil unga druzga........
[t502] ::
Jaz sem videl en test med BlackICE in Zonealarm pa se par drugih pa je bil zdalec najboljsi ZoneAlarm. BlackICE je polovico stvari spregledal.
[t502]
[t502]
Ja jz sm pa glih obratno slišu. Drgač uporablam ZoneAlarm pa sm zadovoljen. Sam bi mel rad ZoneAlarm Pro. Košta ene 7 čuku, bi mogoče še dal tuk sam bi raj kj cenej pršu skoz. Mogoče ve kdo kako. Pa naj mi kr na mail pove
to je FTP. Daj ta naslov v ftp klient...npr. FlashFXPin vnesi user pa pass.
za IE pa je: ftp://< user >:< pass >@< naslov >:210
[t502]
za IE pa je: ftp://< user >:< pass >@< naslov >:210
[t502]
Da sm bog ne dela. Pa pika. Vse tko nardim. Sem ti v mail napisu kako in ne dela. Še ftpvoyager sem si downloadu pa mi ne dela.
Poglej si majl. Server ni bil gor med 14 in 16 uro danes zato nisi moral se konektat.
[t502]
[t502]
Zadeva urejena. Sem že novejšo verzijo staknu iz ZoneAlarma. Zanima me če se da kako staknt tist Visual Trace rout k stane 10$ poleg tega da ga kupš?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131779 (21266) | Qushaak |
» | AntiVirus in FireWallOddelek: Omrežja in internet | 2299 (1854) | Predator |
» | xp slovenski?Oddelek: Operacijski sistemi | 1538 (1243) | Neo32 |
» | Vdor na strežnikOddelek: Loža | 2171 (1886) | poweroff |
» | Firewall???Oddelek: Omrežja in internet | 1463 (1226) | andrej |