Forum » Programska oprema » Win2k (Adv.) Server vprasanja
Win2k (Adv.) Server vprasanja
kockish ::
1. To sem sicer ze vedel, a sem zdaj po ponovni namestitvi pozabi: kako narediti, da se dial-up povezava ne prekine, ko user na serverju da log-off?
2. Kako je z roaming profili? Kako jih vkljuciti? To mi namrec nikoli ne uspe ker je opcija vedno siva...
Kako delujejo v praksi?
tnx...
2. Kako je z roaming profili? Kako jih vkljuciti? To mi namrec nikoli ne uspe ker je opcija vedno siva...
Kako delujejo v praksi?
tnx...
andrej ::
1. za to obstaja registry key, ki ga ne vem na pamet, je pa ziher nekje na forumu :)
2.za roaming profile rabis en sharan direktorij. recimo \\server\profiles. Potem pa na user properties samo nastavis da imajo profile na \\server\profiles\%username%. To je vse kar moras naredit.
2.za roaming profile rabis en sharan direktorij. recimo \\server\profiles. Potem pa na user properties samo nastavis da imajo profile na \\server\profiles\%username%. To je vse kar moras naredit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj domenski omrežni dostopOddelek: Omrežja in internet | 2547 (2253) | BlueRunner |
» | Vista Business - počasen zagon in zakasnitev odpiranja (explorer)Oddelek: Operacijski sistemi | 2389 (2389) | miteq |
» | Brisanje lokalnih profilov na windowsihOddelek: Operacijski sistemi | 1450 (1319) | ujka |
» | iz workgroup na domainOddelek: Programska oprema | 1241 (1056) | matic |
» | Windows 2000 Server & roaming profiles problemiOddelek: Programska oprema | 1138 (1069) | andrej |