Forum » Omrežja in internet » Ping problem
Ping problem
krpa ::
Pozdrav!
Bi prosil če mi gdo lahko pomaga pri naslednji zadevi:Imam 2PC-ja z xp sistemom povezana z planet routerom in z DSL priključkom 1024/256(siol).Problem z pingom mi nastaja pri istočasnem priklopu na steam server,oziroma ko se igra na dveh računanikih C.S.Pri igranju samo na enem Pc-ju ni problema,ko pa se poveže še drug ping skače do 150.
L.P.
Bi prosil če mi gdo lahko pomaga pri naslednji zadevi:Imam 2PC-ja z xp sistemom povezana z planet routerom in z DSL priključkom 1024/256(siol).Problem z pingom mi nastaja pri istočasnem priklopu na steam server,oziroma ko se igra na dveh računanikih C.S.Pri igranju samo na enem Pc-ju ni problema,ko pa se poveže še drug ping skače do 150.
L.P.
Shybby ::
Linija je bolj bolga! a igraš na slo serverjih al v tujiji? kolega ima 2mb linijo, tud siol, in mu v UK nabija pinga po 100 in čez!
Prečistita sistem z antispyem in upam da bo kaj pomagalo.
Prečistita sistem z antispyem in upam da bo kaj pomagalo.
krpa ::
Saj zadeva deluje ok na enem PC-ju.Verjetno ni router,ni virus ker mam avast pro antivirus,adaware in sem clean,za zaščito pa igram še na novem profilu z omejenim acountom na lastnem pc-ju.Igramo pa na različnih serverjih,ne samo siol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Web browserji nehajo delatiOddelek: Pomoč in nasveti | 707 (581) | mmanson |
» | SIOL optika dve povezavi, dva IPjaOddelek: Omrežja in internet | 2074 (1374) | mmmato |
» | Disconnect vsako minuto do dveh za 5-10sOddelek: Omrežja in internet | 3098 (2254) | mgermo |
» | Prekinjanje interneta (modem se sesuje)Oddelek: Omrežja in internet | 3431 (2487) | marky007 |
» | Windows 2000 server--->Win XP prijava v domenoOddelek: Operacijski sistemi | 1816 (1608) | demokedes |