Forum » Programska oprema » mirc skripta
mirc skripta
vres.ales ::
zanima me kero skripto si morem dol potegnat da bo delovala tako:
na določen čas mora poslati msg vsem uporabikom brez opa(da me nebojo banali) na katerih kanalih sem gor
na določen čas mora poslati msg vsem uporabikom brez opa(da me nebojo banali) na katerih kanalih sem gor
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Na tak način te bodo usi hitro zasovražili..
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
se tak ne ircam ker je to brezveze samo je dosti ludi kor pa bi rad izkoristil možnost dokler me neje dol vržejo
TRIROG ::
osebno poznam nacin, vendar nikdar nisem bil pristas taksnega pocetja, in ga zato ne odobravam, mislim da si si izbral napacan nacin za oglasevanje svoje spletne strani!
ja če je to še najbolj unčikovit način in zastojn. in kaj sploh pišeš če mi ne misliš dati zahtevanega odgovora
Kami ::
Kaj pa če bi rajš šel nekam?
Jaz menim, da je to temo treba zaklenit, take froce pa dat dva dni klečat na koruzo.
Jaz menim, da je to temo treba zaklenit, take froce pa dat dva dni klečat na koruzo.
Brilko ::
... kdo pa bo hodu an tvojo stran... ka boš z bannerji gorih služu... al kaka stran... kul
jah software bom mel gor. pa forum je aktiven. banner pa je samo toti ko ga morem met ko mi ga domena gor nalimle (in me razpi...)
OmegaBlue ::
Ok ker se je že začelo pogovarjati o spamu in debata ne napreduje v plodne vode priporočam, da prebereš mirc.hlp ali upišeš "mirc scripts" v google, tema gre pa pod ključ.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prince of Persia: The Sands of Time (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 11445 (906) | MojsterX |
» | Ocenite spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 2330 (1624) | Fukomuko |
» | Prince Of Persia : Warrior WithinOddelek: Igre | 2262 (1400) | Romancek1 |
» | Slo-tech na mIRC-u!Oddelek: Slo-Tech | 3327 (2291) | CaqKa |
» | Mirc skripte (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5645 (4957) | lordgreg |