» »

Prince Of Persia : Warrior Within

Prince Of Persia : Warrior Within

Reloaded ::

LP!
Kako se vam zdi kaj tole nadaljevanje Princa? Osebno sem ga obrnil in moram reči, da me je kar navdušil. Kakšno pa je kaj vaše mnenje?
8-) 8-) 8-)
Reloaded!!!

mojsterleo ::

Huda grafika ampak špil se mi zdi malo pretežak. Že na začetku na ladji imam probleme z uno babo - šefico. Pa vsakič ko crknem je treba spet od začetka stopnje ;(. Upam da je kasneje špil kaj bolj uživantski, ker mi je igranje by trial&error zelo zoprno. A si igral z joypadom ali s tipkovnico+miško?

-- Leo

Zgodovina sprememb…

AirDevil ::

Špil je prov supr edino zoprn je pol kasneje ko moraš kr neki skakat iz preteklosti v sedanjost in obratno. Recimo prideš nekam in aha ugotoviš da je v tej sedanjosti k si zdej neki uničen in morš it recmo na drugo stran gradu čez portal v preteklost in šele potem do te nepodrte stvari in pol pa še enkrat v sedanjost da nardiš kar si pršu narest. Res to mi je šlo ornk na živce drgač pa te preobrati v špilu pa uganke pa ganjanje po mapi te stvari te držijo oz so me držale v vztrajanju da že enkrat obrnem in sm ga. Vbistu je pa sands of time pa ta warrior within povezan zgodba se nadaljuje in to je supr pr tem. Sam konc špila mi je mal čudn ampak ok Princ je nekako ujet v svoji usodi al neki tazga. Pač kul špil sam mal čudna zgodba.

Mirč ::

meni se je zataknilo tu
Chapter 06: "Fate's Dark Hand"
Area: Southern Passage - Present
ko pridem dol...pridem na en hodnik, pol pa stisnem stikalo ki je na tleh pa letim pa ko pridem do vrat se zaprejo .Nikakor ne gre vedno se prej zaprejo.Piše da bi mogo uporabit sands time samo če to uporabim mene tud nazaj potegne ,se pravi da bi mogo opočsnit čas.
Samo ne gre,ker mene zraven čas zavrti.
lp
mirč

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mirč ()

Mirč ::

rešo zadevo.
samo pritsnit morš ne pa držat tipko ki je za rewind time nastavljena.In čas počasi teče.
lp

PlayTheGame ::

Meni se zdi pa čudno, da je najvišja možna resolucija v igri 1024x768. Nevem zdej, a jaz ne znam naštimat ali je res tako, da ne moreš dat na recimo 1280x1024, kar je veliko bolje če imaš 17" LCD?! :| Na kakšni resoluciji igrate drugi?
Asus P8Z77-V Pro|i5-3570K|16GB DDR3 1600|Gigabyte G1 1060 GTX 6Gb
SSD Samsung 860evo 500Gb & 850evo 500Gb|4TB HDD|EVGA G3 750W

Mirč ::

so še druge resulucije samo ni 1280X1024 je pa 1600X1200 in 1280X960.
men je ful tezek špil ogromno skakanja kr težki nasprotniki .pa skakanje v preteklost je tečno.Ful dugi špil ga igram kaki teden nekje 1uro na dan, pa sem verjetno komaj na polovici."Clockworks And Gears"Activation Room - (Present) .
lp mirč
:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mirč ()

.smidge. ::

Meni je postal ta spil z igranjem zmeraj bojsi. Ta je dosti bolj v stilu starih princev kot pa Sands of time.
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

Mirč ::

Ali je potrbno vse Life Upgrade sproti pobrat,upam da sem vse pobral,ker zdaj sem že kar na tričert nekje.Sem bral na neki strani,da morš met vseh 9 life upgradov da lahko premagaš dahako.Kaj storit če nisem.Lahko pol kasneje poberem .
You Cannot Change Your Fate" tu sem zdaj ko si v zaporu ko catacombe.
lp
mirč

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mirč ()

Chronoboy ::

@Mirč: Ja, ce hoces alternate ending (da lahko premagas Dahako) moras imeti vse life upgrade (mislim, da je vseeno kdaj jih poberes samo ce jih ne sproti bos mogu na koncu laufat po celem livelu:) ) in na koncu v neki sobi (mislim da tista z veliko klesidro v kateri so sands of time) poberes najmocnejsi mec: water sword.
Trenutno si nekje na 3/4 igre (upam da ti nisem pokvaril uzitka).

Pravkar pa sem koncu igro na "navaden" nacin. Life upgradeov sem imel tri. V walkthrough sem pogledal samo dvakrat:)

Zgodovina sprememb…

Mirč ::

Ja in kaj pomeni ta alternate ending.
lp

Reloaded ::

LP!
Jaz sem igro končal na normalni način, brez vseh live upgradov, sem pa potem z neta save za odklep vseh videov potegnil in pogledal alternativni konec. Saj je samo v zaključnem videu razlika, ki je vsaj po moje bolj zanimiv kot normalni konec. Zanimivo se mi zdi, kaj bo v nadaljevanju, če kdaj bo (upam, da bo!!!)
CIAO8-) 8-) 8-)
Reloaded!!!

Chronoboy ::

V walkthroughu sem prebral da alternate ending je to, da lahko na koncu ubijes Dahako (vsaj tako sem razumel, kar sem prebral).

Mirč ::

Čudno tole
lp

.smidge. ::

Kako se fenta Empress? Se ze 2 dni mucim z njo. Najdalj pridem do tja, ko en filmcek prekine fajt in pove da je videla, da bo umrla od moje sablje.

Jst ne morem vec :|
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

Chronoboy ::

Najlazje je, ce upocasnis cas.
Na ta nacin jaz (skoraj) nisem imel problemov.

Zgodovina sprememb…

Mirč ::

Ja upočasniš čas
pol še pride zanimivo zatem ko si na dnu....
lp:)

.smidge. ::

Hvala vama za nasvet, tam mi je z nemalo truda uspelo, in sem ze mislil da je tam konec, ampak zdej se tepem z enimi modeli v belem.
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

TranceME ::

vidm, da vas je že kr ene par obrnlo ta špil, men se pa že na začetku kr zatika, no tisto ladjo že odpravm , sam pol k se znajdem v tistem porušenem mestu, se mi zatakne pr tsith velikih vratih z rešetkam k ne morš skoz, reče mi da naj pogledam na karto, sam jst ne najdem druzga vhoda, naj mi kdo pomaga. Drgač pa špil ful nabija ne, na začetk sm čist notr padu, grafika, igralnost.... HUDO!!!
- Trance is a music i love it -

Chronoboy ::

Vhod je ze pravi. Splezati (wallrun) moras na zid ob resetkah, da ga preplezas.

TranceME ::

he he:D no sej pol sm ugotovu, k sm začel mal preveč tam noret, pa sm se kr naenkrat gor znajdu...ok. Zdej mi pa dela neki druzga problem, kako čas upočasnit, sam pr vratih k jih je treba prstrežt, pa namest da bi mi upočasnil cajt mi dela isto k prej - čas zavrti nazaj, ka morš slučajn 2x prtisnt la kaj.
- Trance is a music i love it -

sLicK_o ::

TranceME@ Samo enkrat pritisni. In ne držat tipke!

wish157 ::

Ludje, poglejte na combo list. Tam vse piše!
]WishmasteR[

SnakeBite ::

Problem:
Jst sm zdej nekje v p.... m......, k se loadam mi piše "Clockworks and Gears Activation room - Past. Morm aktiverat 2. tower pa POJMA NIMAM kam nej grem. ;(( Če bi kdo vedu, plllliiiis pumagite. Lahko vam tut po mailu pošlem kšne slike iz tiste sobe.

LP

Suli ::

Igra je zelo dobra. Ima dobro zgodbo in grafiko.. težka ni nevem kako. Slaba mi pa postane, kadar govorimo o pogledu v igri, ki postane včasih zelo moteč. Pa tudi shranjevanje samo ob vodi je malo čudno.:\ :)

Mirč ::

Men je igra ful postala tečna ko se vračas nazaj itd,pa tud vse life upgrade morš pobrat,da končaš igro

lp
mirč

Xor ::

pejt nazaj tja, kjer si zasadil meč, da re prišla ročia ven in ko si jo obrnil, so se dvignili stebri, po katerih si prišel do tega towerja

SnakeBite ::

Xor: A mi daš ti mail da ti pošlem ene par slik iz te sobe? Jst ubistvu zdej v preteklosti in prihodnosti pridem lahko do istga mesta, ne morem ne nazaj ne naprej. V prihodnosti sm mogu prtisnt en gumb na steni da se mi je ena stena pomaknla notr pol sm pa skaku iz ene stene na drugo. In do teh sten lahko pridem v preteklosti. Če pa dol skočm se pa ubijem.

Plis, jst sm že na koncu z živci. Na tem mestu sm jst že par tednov pa se ne premaknem ne naprej ne nazaj.

LP

Matej

Xor ::

poglej ZS

Romancek1 ::

V igi sem v delu z nazivom Clockworks and gears mechanical pit in sicer ko pobijem 3 ninje, je stikalo na steni, vključim, iz tal pride podstavek, a takoj ko pridem do njega, se že spusti nazaj v tla. Gotovo bi moral upočasniti čas, pa ne vem kako. Mi lahko kdo pomaga?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prince of Persia: The Sands of Time (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
19410322 (672) opeter
»

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Oddelek: Igre
385322 (3858) opeter
»

igre kot darksiders

Oddelek: Igre
51366 (1268) MecH
»

Prince of Persia: Next Gen (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
586151 (3761) laught
»

Prince Of Persia The Two Thrones

Oddelek: Igre
181830 (1089) ace99

Več podobnih tem